Fotbal intern

Alertă la FCSB! Toni Petrea și Thomas Neubert sunt infectați cu COVID-19! Surpriză: cine stă pe bancă la meciul din Europa League. Clubul confirmă FANATIK. Update. Exclusiv

15.09.2020 | 11:24
Alerta la FCSB Toni Petrea si Thomas Neubert sunt infectati cu COVID19 Surpriza cine sta pe banca la meciul din Europa League Clubul confirma FANATIK Update Exclusiv
ADVERTISEMENT

Alertă la FCSB cu două zile înaintea meciului din turul doi preliminar al Europa League cu Backa Topola. FANATIK a aflat că antrenorul principal, Toni Petrea și preparatorul fizic, Thomas Neubert, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.


UPDATE, ora 11:24. FCSB confirmă informațiile FANATIK într-un comunicat de presă prin care anunță că jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager) au fost depistați pozitiv.

ADVERTISEMENT

#oficial #COVID #rezultateFCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener…

Geplaatst door FCSB op Dinsdag 15 september 2020


Știre inițială: 15 septembrie, ora 09:45.

Cei doi au stat pe bancă în ultima etapă, la meciul cu FC Voluntari, pierdut de roș-albaștrii cu 1-2. Petrea și Neubert au fost izolați de echipă imediat după ce testul a ieșit pozitiv și nu vor face deplasarea în Serbia pentru meciul din Europa League.

Din informațiile noastre, echipa ar putea fi condusă în meciul cu Backa Topola de…. Bogdan Argeș Vintilă și Mihai Pintilii. Vintilă a fost demis de Gigi Becali în luna iulie, chiar înainte de finala Cupei României și a fost trimis la echipa a doua. Din rândul jucătorilor infectat este Andrei Miron.

ADVERTISEMENT

Alertă la FCSB! Toni Petrea și Thomas Neubert sunt infectați cu COVID-19! Vintilă conduce echipa în Serbia

Însă, din cauza situației de criză, Bogdan Argeș Vintilă ar putea să își facă revenirea la echipa mare și să fie “A1” în meciul din Europa League cu sârbii de la Backa Topola, programat joi, de la ora 22:00.

După un început perfect de sezon, spiritele s-au încins la FCSB după înfrângerea de sâmbătă cu FC Voluntari. Gigi Becali le-a cerut explicații lui Neubert și Petrea pentru această înfrângere, fiind șocat că au fost probleme la antrenamentele dinaintea meciului, așa cum FANATIK a anunțat.

ADVERTISEMENT

Patru infectări la FCSB în urmă cu o lună! Niga, Udrea, Pantea și Simion au fost depistați pozitiv

Patronul Gigi Becali nu a mai ieșit în spațiul public de o lună de zile. De la începutul noului sezon, latifundiarul nu a mai dat declarații după meciurile echipei sale și nici nu a intrat în direct la TV pentru a comenta situația echipei.

În urmă cu o lună, FCSB s-a mai confruntat cu o situație asemănătoare, în care au existat patru cazuri de COVID-19 la echipă. A fost vorba de Toma Niga, Răzvan Udrea, Alexandru Pantea și Gabriel Simion.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Backa Topola se joacă la Senta, joi, de la 22:00

Meciul din prima etapă cu Astra Giurgiu a fost amânat trei zile și s-a putut disputa după ce a fost făcut o nouă serie de teste la care toți jucătorii echipei exceptându-i pe cei patru au ieșit negativ la COVID-19.

În primul tur preliminar, FCSB a trecut cu 3-0 de FC Shirak, într-un meci disputat pe Arena Națională. Joi, de la ora 22:00, roș-albaștrii joacă în deplasare cu Backa Topola din Serbia. Meciul va avea loc pe stadionul din Senta.


  • (P) Cota BETANO pentru Backa Topola – FCSB: 1,93 este cota pentru „Peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT