ADVERTISEMENT
Fotbal international

Alertă la Manchester City! Trei cazuri COVID-19 cu câteva ore înaintea derby-ului cu United

Autor: Marian Popovici | 06.01.2021 | 12:57
Alertă la Manchester City! Trei cazuri COVID-19 cu câteva ore înaintea derby-ului cu United
Alertă la Manchester City! Trei cazuri COVID-19 cu câteva ore înaintea derby-ului cu United. Sursa: hepta.ro

Manchester City a confirmat alte trei cazuri de COVID-19 în cadrul echipei. Este vorba de Scott Carson, Cole Palmer și un membru al staff-ului tehnic, care au fost infectați cu noul coronavirus, anunță Dailymail. 

ADVERTISEMENT

Noile cazuri înrăutățesc criza COVID-19 de la club, portarul, mijlocașul și persoana din staff adăugându-se pe lista celor care au contractat virusul de la club. Bilanțul a ajuns la 9 infectări în cadrul lui Manchester City.

Vestea vine ca un trăsnet pentru Pep Guardiola, care va evolua miercuri, de la ora 21:45 în semifinalele Carabao Cup (Cupa Ligii Angliei). În cursul zilei de marți un nou record de cazuri a fost înregistrat la cluburile din Premier League.

Alertă la Manchester City! Trei cazuri pozitive înaintea meciului cu United

După testarea de luni, rezultatele au arătat 40 de noi teste pozitive, record absolut de la revenirea în competiții. Manchester City a avut și un meci amânat în Premier League din cauza cazurilor COVID-19, cel cu Everton:

ADVERTISEMENT

“Persoanele infectate vor intra în autoizolare, în conformitate cu protocolul Premier League și cel emis de Guvernul Regatului Unit privind carantina. Toată lumea de la club îi dorește sănătate lui Scott, Cole și tuturor celorlalți colegi. Recuperare rapidă și sperăm să se întoarcă rapid la muncă, antrenament și competiție”, se arată în comunicatul clubului.

Echipa lui Guardiola, măcinată de cazurile COVID-19

În perioada de sărbători, Manchester City a fost grav afectată de pandemia de coronavirus din echipă, care a dus la amânarea meciului cu Everton. Kyle Walker și Gabi Jesus au fost primii jucători depistați pozitivi.

Apoi, au urmat încă trei cazuri pozitive înainte de deplasarea de pe Goodison Park. Centrul de antrenament a lui Manchester City a fost închis pentru dezinfectare, iar după o nouă testare mai multe cazuri pozitive au ieșit la iveală.

ADVERTISEMENT

Patru meciuri din Premier League, amânate din cauza infectărilor

După victoria cu Chelsea din weekend, Eric Garcia a fost depistat pozitiv, însă spaniolul nu era în echipă și nu a luat contact cu ceilalți coechipieri. Patru meciuri din Premier League au fost amânat din cauza cazurilor COVID-19 în acest sezon.

Meciul lui Newcastle United-Aston Villa a fost amânat luna trecută din cauza cazurilor pozitive din lotul “coțofenelor”. A urmat apoi meciul Everton-City și două meciuri ale celor de la Fulham, cu Tottenham și Burnley.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!