News

Un colet suspect a fost găsit în stația Eroii Revoluției. Călătorii au fost evacuați. Alerta s-a dovedit una falsă. Update

Alertă la stația de metrou Eroii Revoluției din Capitală. Un apel la 112 a raportat o valiză suspectă găsită în locație. Ca măsură de siguranță, călătorii au fost evacuați. Alarma s-a dovedit a fi una falsă.
29.04.2022 | 16:55
Un colet suspect a fost gasit in statia Eroii Revolutiei Calatorii au fost evacuati Alerta sa dovedit una falsa Update
Alertă la stația de metrou Eroii Revoluției. Călătorii au fost evacuați, după depistarea unui colet suspect
ADVERTISEMENT
29-04-2022
13:56

S-a reluat circulația metroului la stația Eroii Revoluției din București. Alerta a fost falsă

Circulația metroului la stația Eroii Revoluției din Capitală a fost reluată, întrucât alarma s-a dovedit a fi una falsă.

Reamintim că un bagaj suspect a fost sesizat vineri la metrou. Ulterior, după verificări, SRI a informat că nu există pericol, anunță Digi24.

 

Un colet suspect a fost găsit vineri în stația de metrou Eroii Revoluției, din Sectorul 4 al Capitalei. Poliția a fost sesizată printr-un apel la 112.

Alertă la stația de metrou Eroii Revoluției. Călătorii au fost evacuați, după depistarea unui colet suspect

Vineri după-amiază, un bagaj suspect a fost sesizat la metroul din București. Drept urmare, s-a decis ca trenurile să nu oprească în stația Eroii Revoluției, unde se fac verificări. Potrivit Poliției Capitalei, călătorii au fost evacuați.

ADVERTISEMENT

”În jurul orei 15:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, din sectorul 4, a fost observat un geamantan abandonat”, anunță Poliția.

La scurt timp, cei de la Metrorex au informat, într-un comunicat, că pe Magistrala 2 circulația trenurilor de metrou se desfășoară fără oprire în stația Eroii Revoluției. În paralel, se fac verificări și se iau măsurile care se impun.

ADVERTISEMENT

La fața locului, echipele de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează cercetări conform procedurilor.

Stația de metrou Eroii Revoluției, evacuată. Un bagaj suspect găsit în zonă

A fost evacuată stația, iar garniturile de tren nu opresc până la finalizarea activității, conform Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

”Metrorex informează publicul că astăzi 29 aprilie 2022, la această oră, pe Magistrala 2, circulația trenurilor de metrou se desfășoară fără oprire în stația Eroii Revoluției, ca urmare a sesizării unui bagaj abandonat.

Conform procedurilor, instituțiile abilitate vor face verificări și vor lua măsurile care se impun. Călătorii sunt informați cu privire la această situație prin sistemul de sonorizare din trenuri și din stați”, informează Metrorex.

ADVERTISEMENT

Anunțul Poliției Capitalei

Poliția Capitalei a emis un comunicat în care precizează că toți călătorii sunt informaţi cu privire la această situaţie prin sistemul de sonorizare din trenuri şi din staţii.

”La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă poliţiştii care au dispus măsuri din competenţă. Echipele de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează verificări.

A fost evacuată staţia, iar garniturile de tren nu opresc până la finalizarea activităţii”, se menționează în comunicatul autorităților.

ADVERTISEMENT