Fotbal international

Alertă la Napoli – Barcelona! Messi va fi testat de coronavirus

24.02.2020 | 12:18
Alerta la Napoli  Barcelona Messi va fi testat de coronavirus
ADVERTISEMENT

Barcelona va juca marți, 25 februarie, partida din deplasare cu Napoli, în „optimile” Champions League. Jucătorii catalani vor fi controlați de coronavirus, mai ales după ce în Italia nu mai puțin de patru meciuri au fost amânate din cauza cazurilor de infecții în regiunile Lombardia și Veneto.

Jucătorii Barcelonei vor fi controlați de coronavirus pentru meciul cu Napoli

Barcelona se va deplasa în Italia pentru meciul din „optimile” Champions League cu Napoli, iar jucătorii catalanilor vor fi controlați în amănunt la sosirea pe aeroport, din cauza coronavirusului devastator, care a afectat desfășurarea meciurilor din Serie A în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Elevilor lui Quique Setien li se vor verifica temperatura încă de pe aeroportul din Napoli și vor fi urmăriți pe toată durata șederii în Italia. Până în acest moment, partida dintre Napoli și Barcelona nu este în pericol să nu se joace.

Lionel Messi, formă de senzație înainte de meciul cu Napoli

Pentru partida cu Barcelona, jucătorii lui Napoli se tem cel mai mult de Lionel Messi, mai ales după show-ul făcut de starul argentinian în utlima etapă de campionat. Messi a reușit să înscrie nu mai puțin de patru goluri în victoria cu Eibar, 5-0 și reprezintă principala amenințare pentru trupa lui Gennaro Gattuso.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă din Serie A, Napoli a câștigat în deplasarea de la Brescia, cu 2-1, după ce echipa lui Mario Balotelli a condus cu 1-0. Golurile napoletanilor au fost înscrise de Lorenzo Insigne (50) și de Fabian Ruiz (54).

Până acum, Barcelona și cu Napoli s-au întâlnit doar în meciuri amicale, acolo unde catalanii au câștigat trei partide din patru confruntări.

ADVERTISEMENT

Meciurile directe dintre Barcelona și Napoli:

  • Napoli – Barcelona 0-4 (2019)
  • Barcelona – Napoli 2-1 (2019)
  • Napoli – Barcelona 1-0 (2014)
  • Barcelona – Napoli 5-0 (2011)