Sport

Alertă la naționala Argentinei! Lionel Messi s-a accidentat cu doar două săptămâni înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar

Lionel Messi s-a accidentat la tendonul lui Ahile cu două săptămâni înaintea Cupei Mondiale din Qatar. Argentinianul nu va juca în partida cu Lorient.
05.11.2022 | 20:26
Alerta la nationala Argentinei Lionel Messi sa accidentat cu doar doua saptamani inainte de startul Cupei Mondiale din Qatar
Lionel Messi s-a accidentat la tendonul lui Ahile cu două săptămâni înaintea Cupei Mondiale din Qatar. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi s-a accidentat la tendonul lui Ahile și va rata meciul celor de la PSG cu Lorient, duminică, 6 noiembrie, ora 14:00. Accidentarea startului argentinian vine cu două săptămâni înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar.

Lionel Messi, accidentare la tendonul lui Ahile înainte de Cupa Mondială din Qatar

Lionel Messi traversează o perioadă foarte bună în tricoul celor de la PSG. Fostul fotbalist al Barcelonei a fost titular în victoria campioanei Franței din Champions League, scor 1-2 cu Juventus.

ADVERTISEMENT

Totuși, superstarul lui PSG le dă emoții fanilor argentinieni, deoarece s-a accidentat la tendonul lui Ahile, iar Campionatul Mondial din Qatar bate la ușă.

Căpitanul naționalei lui Lionel Scaloni va rata următorul meci al lui PSG. Formația pregătită de Christophe Galtier va juca în deplasare cu Lorient, în etapa a 14-a din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Cupa Mondială din Qatar, ultima din cariera lui Lionel Messi

Lionel Messi a avut probleme cu accidentările în ultima perioadă. Starul argentinian a ieșit accidentat în minutul 81 într-un meci cu Benfica din Champions League, ca mai apoi să rateze următoarele două meciuri ale francezilor.

Deși a revenit și a marcat 4 goluri în 5 partide, fostul Balon de Aur s-a accidentat la tendonul lui Ahile și va rata o altă partidă a celor de la PSG. Potrivit Daily Mail, clubul francez a anunțat că este vorba despre o accidentare ușoară, iar Messi este așteptat să revină la antrenamente săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii octombrie, Lionel Messi a dezvăluit că turneul final din Qatar va fi ultimul din cariera sa. Astfel, fostul jucător al Barcelonei vrea cu orice preț să joace alături de naționala Argentinei și să obțină marele trofeu.

Paulo Dybala și Angel Di Maria, luptă contra cronometru pentru a juca la Cupa Mondială

Nu doar accidentarea lui Messi le dă emoții fanilor argentinieni. Paulo Dybala și Angel Di Maria se află, de asemenea, într-o luptă contra cronomentru pentru a face act de prezență în Qatar.

ADVERTISEMENT

Angel Di Maria, fotbalistul celor de la Juventus, s-a accidentat în înfrângerea rușinoasă pe care Maccabi Haifa le-a administrat-o italienilor. Fotbalistul argentinian a ieșit în minutul 24 după o accidentare musculară.

Paulo Dybala, fost jucător la Juventus actualmente la Roma, s-a accidentat în timpul unui meci din Serie A. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a suferit o leziune musculară și a ieșit în lacrimi de pe teren în meciul cu Lecce, scor 2-1.

ADVERTISEMENT