Fotbal intern

Alertă la pariuri! Cota pe X la Franţa-România a scăzut vertiginos! Câţi bani poţi câştiga dacă mizezi pe egalul care califică ambele echipe în semifinale la EURO

22.06.2019 | 16:37
Alerta la pariuri Cota pe X la FrantaRomania a scazut vertiginos Cati bani poti castiga daca mizezi pe egalul care califica ambele echipe in semifinale la EURO

Cota pentru o remiză în meciul Franţa U21 – România U21 a scăzut în ultimele ore, în condiţiile în care un rezultat de egalitate le-ar califica pe amândouă în semifinalele EURO U21. În prezent, înainte de partidele din ultima etapă, Grupa C este singura care dă două echipe cu şase puncte.

A scăzut cota pentru o remiză în Franţa U21 – România U21. Care erau şansele pentru un egal la startul turneului

Cota pentru o remiză în Franţa U21 – România U21 a scăzut în ultimele ore, după ce ambele echipe şi-au câştigat meciurile din etapa a 2-a şi au ajuns la şase puncte. La startul turneului final, un rezultat de egalitate între cele două selecţionate era creditat cu 4,50. Cota a scăzut în ultimele ore, iar în prezent, casele de pariuri oferă între 1,80 şi 2,00 pentru o remiză în Franţa U21 – România U21.

Franţa U21 era mare favorită să câştige meciul cu România U21, cota la startul turneului final pentru o victorie fiind 1,50. După rezultatele de vineri, un succes al francezilor este creditat cu 2,70. De cealaltă parte, cota tricolorilor pentru o victorie a scăzut de la 6,25 la 5,50.

Cota pe X la Franţa - România a scăzut vertiginos
Cota pe X la Franţa – România a scăzut vertiginos

Francezii nu iau în calcul o remiză în meciul cu România U21

După meciul Franţa U21 – Croaţia U21 1-0, selecţionerul “cocoşilor galici” a fost întrebat de jurnalişti despre o posibilă remiză în partida cu România U21. Sylvain Ripoll a susţinut că nu ia în calcul un rezultat de egalitate, chiar dacă acesta ar califica ambele selecţionate în semifinalele turnelui final din Italia şi San Marino.

“Să jucăm la egal ar fi cea mai simplă cale să ne prăbușim! Da, știm că o remiză poate fi decisivă, dar vom juca la victorie. Nu ne vom asumă riscuri nebune”, a declarat Sylvain Ripoll după meciul cu Croaţia. După două etape, România ocupă primul loc în Grupa C, având un golaveraj mai bun decât Franţa.