Alertă la Real Madrid! S-a accidentat cu APOEL şi lipseşte două luni

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
15/09/2017, 11:42
Alertă la Real Madrid! S-a accidentat cu APOEL şi lipseşte două luni

Alertă la Real Madrid. S-a accidentat cu APOEL şi lipseşte două luni. Echipa “blanco” a învins cu 3-0 APOEL Nicosia şi a început perfect noua ediţie din Champions League. “Galacticii” au reuşit să se impună prin golurile lui Ronaldo, care a reuşit o “dublă” şi Sergio Ramos, care a marcat din foarfecă. Dar, victoria lui Zidane a fost umbrită de accidentarea lui Kovacic, care va fi indisponibil în următoarea perioadă.

Kovacic a fost înlocuit în minutul 25 al meciului cu ciprioţii, el acuzând probleme la piciorul drept. Diagnosticul dat de către medicii echipei arată că internaţionalul croat a suferit o ruptură parţială a muşchilor aductori. El va fi indisponibil în următoarele două luni. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Echipă decimată pentru meciul cu Real Sociedad

Zinedine Zidane nu îl are la dispoziţie nici pe Karim Benzema, care a suferit o accidentare la coapsă în meciul încheiat la egalitate de Real Madrid împotriva lui Levante, scor 1-1. Benzema va lipsi între 4 şi 6 săptămâni de pe gazon. Marcelo este suspendat în următoarele două jocuri de campionat, cu Real Sociedad şi Betis Sevilla, după cartonaşul roşu încasat cu Levante.

Cristiano Ronaldo mai are şi el de ispăşit o etapă de suspendare şi nu va evolua la San Sebastian. Starul portughez încă pătimeşte pentru gestul din Supercupa Spaniei când l-a bruscat pe arbitru după ce a fost eliminat. Ronaldo a primit 5 etape de suspendare. Real Madrid duminică, de la ora 21:45 pe terenul lui Real Sociedad. “Galacticii” au 5 puncte după primele 3 etape.

Închide ×