Fotbal international

Alertă la Real Madrid și Barcelona. Florentino Perez și Eric Abidal, întâlnire cu un oficial al lui Flamengo, infectat cu coronavirus

14.03.2020 | 15:05
Alerta la Real Madrid si Barcelona Florentino Perez si Eric Abidal intalnire cu un oficial al lui Flamengo infectat cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Fotbalul mondial traversează o perioadă extrem de dificilă. Marile competiții sunt suspendate de teama răspândirii coronavirus, iar fotbaliștii devin și ei victimele acestei maladii. Alerta s-a declanșat și la nivelul oficialilor. De curând, un conducător al celor de la Flamengo, depistat cu coronavirus, a avut întrevederi cu mai multe nume importante de la Real Madrid și Barcelona.

Florentino Perez și Eric Abidal s-au întâlnit cu un oficial al lui Flamengo infectat cu coronavirus

S-a declanșat starea de alertă la cele mai importante cluburi din La Liga. După ce jucătorii lui Zinedine Zidane și Quique Setien erau deja în carantină, acum a venit rândul unor nume din conducerile celor două cluburi să aibă emoții.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii martie, Mauricio Gomes de Mattos (foto dreapta), vicepreședinte al celor de la Flamengo, a fost în vizită la Madrid și Barcelona, acolo unde s-a întâlnit cu președintele Madridului, chiar la sediul clubului, iar apoi cu Eric Abidal, director sportiv al catalanilor, anunță cei de la Marca.

Până aici nimic spectaculos. Problema apare când aflăm că, odată revenit în Brazilia, Mauricio Gomes de Mattos a prezentat o stare medicală suspectă și a fost testat pentru coronavirus. Rezultatul: pozitiv!

ADVERTISEMENT

Aventura lui Mauricio Gomes de Mattos prin Spania

Vicepreședinte al lui Flamengo, Mauricio Gomes de Mattos este răspunzător de consulatele pe care echipa sud-americană le are pe întreaga planetă. La începutul lunii martie, acesta a ajuns în Europa.

În periplul său iberic, acesta și-a început aventura la Madrid, acolo unde a făcut turul stadionului ”Santiago Bernabeu”. Ulterior, Mauricio Gomes de Mattos, alături de oficialii celor de la Real și Barcelona, a luat loc în tribune la ”El Clasico”.

ADVERTISEMENT

Mauricio Gomes de Mattos apare într-o poză alături de șefului Realului, Florentino Perez, căruia îi face cadou un tricou personalizat cu numărul 10 al celor de la Flamengo.

După duelul Real – Barca, Gomes de Mattos a avut întâlniri și cu oficiali de la Barcelona, în frunte cu directorul sportiv Eric Abidal.

ADVERTISEMENT

Începând de joi, 12 martie, Gomes de Mattos este internat la ”Santa Luzia Hospital” din Brasilia cu coronavirus.

  • 76 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus sunt în Brazilia
  • 5.753 de persoane infectate cu coronavirus au fost depistate în Spania
ADVERTISEMENT