News

Alertă la Timișoara. Un tânăr a fost ucis cu sânge rece în stradă de un atacator necunoscut

05.02.2021 | 23:07
Alerta la Timisoara Un tanar a fost ucis cu sange rece in strada de un atacator necunoscut
Mașinile de poliție au gonit pe străzile din Craiova după tinerii teribiliști. Foto: Inquam
ADVERTISEMENT

Un tânăr din Timișoara a fost ucis în stradă, astfel că polițiștii din oraș sunt în alertă în încercarea de a-l găsi pe făptaș.

Victima în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiată în stradă, polițiștii fiind apelați în jurul orei 20:30 la numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului au găsit un tânăr plin de sânge căzut pe stradă, care a murit din păcate la spital.

Un tânăr din Timișoara a fost ucis în stradă

Din primele informații se pare că victima era un om al străzii, iar crima a avut loc pe bulevardul General Ion Drăgălina.

ADVERTISEMENT

Atacul a fost violent, lama cuțitului retezându-i artera femurală, astfel că bărbatul s-a târât 50 de metri de la locul atacului, însă a pierdut prea mult sânge.

Cu toate că a fost transferat de urgență la spital, bărbatul a pierdut mult sânge din cauza rănilor. Polițiștii din Timișoara sunt în alertă în aceste momente și fac verificări în zona Gării de Nord, acolo unde tânărul obișnuia să cerșească.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, un tânăr de 26 de ani, om al străzii, ar fi fost înjunghiat, în această seară, pe bulevardul General Ion Dragalina.

Bărbatul a pierdut mult sânge și a murit la spital. Polițiștii sosiți la fața locului au început cercetările. Oamenii legii sunt în alertă și-l caută pe criminal”, a scris și tion.ro.

ADVERTISEMENT