Sport

Alertă la U Craiova! Alex Mateiu a fost diagnosticat cu Covid-19

Andrei Mateiu a fost diagnosticat cu Covid-19. Acesta a petrecut noaptea de Revelion alături de soție în Dubai, la Burj Khalifa. În cursul zilei de luni, alb-albaștrii au plecat spre Antalya, pentru stagiul de pregătire.
03.01.2022 | 21:01
Alerta la U Craiova Alex Mateiu a fost diagnosticat cu Covid19
Alex Mateiu are Covid-19. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După Anglia, Italia, Spania, a venit momentul ca noul val al pandemiei Covid-19 să-și facă simțită prezența și în Casa Pariurilor Liga 1. Nu oriunde, la una dintre echipele care în debutul sezonului își anunța candidatura la titlul de campioană.

Alex Mateiu a fost diagnosticat cu Covid-19

Potrivit prosport.ro, mijlocașul Alexandru Mateiu a fost testat pozitiv după vacanța de Revelion petrecută împreună cu soția în Dubai, la Burj Khalifa. O veste deloc bună, în condițiile în care gruparea alb-albastră s-a reunit luni și a plecat, la orele amiezii, cu o cursă charter spre Antalya, unde va efectua stagiul de pregătire din această iarnă.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Laurențiu Reghecampf a decis, însă, ca Matteo Fedele (mijlocaș central), Mihai Bălașa (fundaș central), Antoni Ivanov (mijlocaș ofensiv) și Mihai Roman (atacant) să nu fie incluși în lot. În plus, pe lista neagră pentru perioada de mercato care tocmai a început se mai află nu mai puțin de șase jucători:  Pigliacelli, Vînă, Vlădoiu,  Crețu, Căpățână și Gustavo.

Lotul Universității Craiova pentru stagiul din Antalya:

  • Portari: Mirko Pigliacelli, David Lazar, Denis Rusu, Alexandru Bunea.
  • Fundaşi: Nicușor Bancu, Denis Benga, Marius Constantin, Ionuț Mitran, Paul Papp, Vladimir Screciu, Ștefan Vlădoiu, Bogdan Vătăjelu, Bogdan Brășfăleanu.
  • Mijlocaşi: Mihai Căpățînă, Alexandru Crețu, Lyes Houri, Alexandru Mateiu, Dan Nistor, David Sala, Ionuț Vînă, Ante Roguljic, Alberto Călin.
  • Atacanţi: Gustavo Di Mauro, Ștefan Baiaram, Alexandru Cîmpanu, Andrei Ivan, Elvir Koljic, Jovan Markovic, Atanas Trică.
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, avertisment pentru Alex Mateiu: „Trebuie să facă mai mult”

Chiar dacă și el se numără printre fotbaliștii utilizați extrem de puțin în actuala stagiune, Alex Mateiu ar putea continua la Craiova. În toamna anului trecut, Reghecampf îl trimitea, alături de Bălașa, la echipa a doua și îi transmitea, însă, un mesaj cât se poate de ferm: să-și revizuiască atitudinea pentru a-i intra din nou în grații.

Mateiu trebuie să facă mai mult pentru a ajunge să se bată cu cei aflaţi pe postul lui. El și Bălașa și Mateiu sunt importanți pentru echipă. E foarte important ce fac și în afara terenului.

ADVERTISEMENT

Nu înțelegeți că au făcut ceva greșit, dar ei trebuie să fie lideri pe teren și în afara lui, să fie un exemplu pentru ceilalți. Nu i-am dat afară, i-am trimis la echipa a doua și după i-am chemat înapoi, am văzut că au înțeles ce le-am transmis”, spunea tehnicianul alb-albaștrilor.

Mihai Rotaru rămâne optimist: „Ne batem la locul trei și la Cupa României”

Chiar dacă evoluțiile din ultima perioadă nu au fost pe măsura așteptărilor, Mihai Rotaru nici nu concepe ca echipa să rateze play-off-ul. Potrivit spuselor sale, obiectivele rămân poziția a treia în clasamentul Ligii 1 și cucerirea Cupei României, unde culoarul este mai mult decât favorabil.

ADVERTISEMENT

Ca să ne uităm la vârf, trebuie să scoatem capul, dar noi nu-l scoatem, suntem cu capul sub pământ. Au fost șapte meciuri cu rezultate nefavorabile. Poți să spui că a fost ghinion, dar sunt șapte meciuri legate fără victorie.

Noi ne batem la podiumul campionatului, la locul trei, și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova. Locul trei, câștigarea Cupei României și calificarea într-o cupă europeană, Conference League, că nu putem spera la Champions League dacă terminăm pe locul trei.

Nu luăm în calcul o schimbare de antrenor, avem încredere că situația se poate redresa. Nu se va întâmpla la nesfârșit acest ghinion, pentru că valoarea echipei noastre își va spune cuvântul”, a declarat finanțatorul „juveților” la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 1,90 este cota pentru ”ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT