Fotbal intern

Alertă la U Craiova! Cum pot rata Nicuşor Bancu şi Dan Nistor finala campionatului cu CFR Cluj. Pericol şi pentru alţi patru jucători ai oltenilor

16.07.2020 | 22:32
Alerta la U Craiova Cum pot rata Nicusor Bancu si Dan Nistor finala campionatului cu CFR Cluj Pericol si pentru alti patru jucatori ai oltenilor
ADVERTISEMENT

U Craiova este liderul la zi în Liga 1, având un avans de un punct faţă de CFR Cluj, iar oltenii visează la titlul de campioană a României. Mai mult ca sigur, soarta primului loc se va decide în ultima etapă din play-off, când cele două se vor întâlni în Bănie. FANATIK îţi prezintă modul prin care Nicuşor Bancu şi Dan Nistor ar putea să rateze meciul cu CFR Cluj, dar şi de ce alţi patru jucători pot avea emoţii mari.

Mai sunt trei etape din play-off-ul Ligii 1, iar lupta pentru titlu între U Craiova şi CFR Cluj este tot mai crâncenă. Cele două rivale vor întâlni FC Botoşani, respectiv FCSB, în etapa a 8-a, iar oltenii au emoţii. Mai exact, cartonaşele galbene aduc fiori în Bănie.

ADVERTISEMENT

Nicuşor Bancu şi Dan Nistor au ajuns la trei avertismente în play-off, iar următorul cartonaş galben ar atrage cu sine suspendarea pentru partida viitoare. În aceste condiţii, cei doi fotbalişti vor avea în faţă două meciuri în care trebuie să evite primirea de galbene.

Cum au ajuns Nicuşor Bancu şi Dan Nistor în această situaţie

Nicuşor Bancu vine cu o moştenire de două cartonaşe galbene din primele etape ale play-off-ului, jucate înainte de pandemia de coronavirus. Al treilea avertisment a venit în U Craiova – FC Botoşani 2-1. În aceste condiţii, internaţionalul român a bifat trei meciuri consecutive fără cartonaş galben primit.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor l-a copiat pe Nicuşor Bancu în privinţa primelor două cartonaşe galbene primite în play-off. Mijlocaşul de 32 de ani a primit al treilea avertisement în victoria cu FCSB, scor 2-1, din etapa precedentă, după un fault în minutul 90+1.

  • Nicuşor Bancu: Gaz Metan Mediaş 2-1 (et. 1), FCSB – U Craiova 4-1 (et. 2), U Craiova – FC Botoşani 2-1 (et. 3)
  • Dan Nistor: U Craiova – Gaz Metan Mediaş 2-1 (et. 1), FCSB – U Craiova 4-1 (et. 2), U Craiova – FCSB 2-1 (et. 7)
ADVERTISEMENT

Oltenii au emoţii cu Cicâldău, Bălaşa, Cosic şi Pigliacelli, dar pot scăpa repede

Dintre titularii lui Cristiano Bergodi, Nicuşor Bancu şi Dan Nistor sunt singurii care au ajuns la trei galbene în play-off. Cu toate acestea, oltenii au emţii cu Alex Cicâldău, Mihai Bălaşa Mirko Pigliacelli şi Uroc Cosic, primii trei fiind piese de bază în primul “11” al Ştiinţei.

Cei patru fotbalişti au strâns două cartonaşe galbene în play-off, însă pot scăpa de ameninţarea suspendării dacă nu vor fi avertizaţi în meciul cu FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

Patru jucători de la CFR Cluj au două galbene în play-off

CFR Cluj este mai liniştită decât U Craiova, chiar dacă are patru jucători cu două cartonaşe galbene în play-off. Mihai Bordeianu, Andrei Burcă, Adrian Păun şi Mario Rondon sunt fotbaliştii care trebuie să treacă peste derby-ul cu FCSB fără să primească un al treilea avertisment şi să aibă emoţii în partida cu FC Botoşani.

Mai mult decât atât, Dan Petrescu are şansa unui lot mult mai mare, astfel că aproape orice suspendare a vreunui jucător poate fi acoperită imediat.

Programul ultimelor etape pentru U Craiova şi CFR Cluj

  • U Craiova: FC Botoşani (deplasare), Astra (deplasare), CFR Cluj (acasă)
  • CFR Cluj: FCSB (deplasare), FC Botoşani (acasă), U Craiova (deplasare)

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoşani – U Craiova: 3,55 este cota pentru “remiză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT