Fotbal intern

Situaţia fotbaliştilor cu probleme de la U Craiova! Ce veşti a primit Bergodi înainte de meciul cu CFR Cluj. Update Exclusiv

24.06.2020 | 10:56
Situatia fotbalistilor cu probleme de la U Craiova Ce vesti a primit Bergodi inainte de meciul cu CFR Cluj Update Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se va deplasa la Cluj pentru un meci cât o finală, împotriva CFR-ului.


UPDATE, 24 iunie, ora 10:57 / Cristiano Bergodi a avut mari emoții la meciul cu FC Botoșani și nu din cauza scorului, ci a jucătorilor care au părăsit terenul din cauza unor probleme medicale.

Din informațiile FANATIK, toți cei trei fotbaliști care au ieșit ușor accidentați, Mihai Bălașa, Stephane Acka și Elvir Koljic, nu au probleme grave și vor putea juca în mare meci cu CFR Cluj din etapa următoare.

ADVERTISEMENT

Mihai Bălașa a simțit o durere la coapsă, dar nu este nimic grav, iar Stephane Acka are entorsă însă ivorianul a mai jucat cu această jenă. Golgheterul Elvir Koljic a primit o lovitură oarbă în gambă și a preferat să iasă pentru a nu risca o accidentare mai gravă. Bosniacul este și el apt pentru întâlnirea cu CFR Cluj.


Totuși, la partida cu FC Botoșani, oltenii au avut probleme cu fundașii centrali, Stephane Acka și Mihai Bălașa ieșind de pe teren accidentați în a doua repriză.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, antrenorul Craiovei, încă nu știe cât de grave sunt accidentările și a recunoscut că nu se gândește să facă schimbări în echipa de start.

Probleme în centrul apărării pentru Craiova înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Mihai Bălașa și Stephane Acka s-au accidentat în partida cu Botoșani, câștigată de olteni cu 2-1, și sunt sub semnul întrebării pentru derby-ul cu CFR Cluj, care poate decide campioana din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi nu știe încă dacă accidentările sunt serioase: „Vedem, încă nu m-am gândit pentru că avem probleme cu jucătorii care au ieşit. Vedem zilele următoare.

Avem 5 zile până la meciul cu CFR şi sperăm să recuperăm aceşti fotbalişti care s-au accidentat”.

ADVERTISEMENT

Mihai Bălașa a explicat de ce a fost schimbat

Mihai Bălașa a vorbit la finalul meciului și a explicat de ce a fost schimbat în a doua repriză. Fostul fundaș al FCSB-ului a mărturisit că a simțit probleme la coapsă și nu a vrut să riște o accidentare mai gravă.

„Da, ne place să trăim cu emoții, dar sper să învățăm din greșeli și să rezolvăm mult mai repede. Am simțit ceva la coapsă la spate și nu am vrut să risc pentru meciul cu CFR.

E foarte greu să joci două meciuri în patru zile, dar era important să nu schimbăm echipa, ca să putem lega legăturile de joc. Mergem la Cluj să obținem victoria”, a spus Mihai Bălașa.

Universitatea Craiova are două victorii în tot atâtea meciuri de la reluarea campionatului, ambele obținute cu scorul de 2-1, împotriva Astrei Giurgiu și lui FC Botoșani.

De partea cealaltă, CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB, 1-0, și s-a impus și în partida cu FC Botoșani, 2-0.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,97 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: