News

Alertă la un centru comercial din Constanța. Un barbat a încercat să se sinucidă după ce s-a stropit cu benzină

Autoritățile din Constanța au intervenit în forță pentru a salva un bărbat care a încercat să-și dea foc în parcarea unui mall după ce s-a stropit cu benzină
12.06.2024 | 16:23
Alerta la un centru comercial din Constanta Un barbat a incercat sa se sinucida dupa ce sa stropit cu benzina
Bărbat salvat în ultima clipă de la moarte după ce s-a stropit cu benzină și a încercat să-și dea foc. Sursa foto: ziuaconstanta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 34 de ani și-a turnat benzină pe el și a încercat să se autoincendieze, miercuri, în parcarea unui centru comercial din Constanța, dar a fost oprit la timp și dus la un spital de psihiatrie.

S-a stropit cu benzină și a încercat să-și dea foc

Bărbatul a fost imobilizat la timp și preluat de un echipaj de ambulanță, fiind transportat la Secția Clinică de Psihiatrie „Palazu Mare”. A fost amendat pentru perturbarea ordinii și liniștii publice.

ADVERTISEMENT

„La data de 12 iunie, în jurul orei 11.51, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 34 de ani, ar fi fost agresat fizic în faţa unui circ amplasat în parcarea exterioară a unui centru comercial şi s-ar fi stropit cu benzină, urmând să îşi dea foc.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. La faţa locului au sosit mai multe echipaje din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, procedându-se la asigurarea perimetrului şi îndepărtarea persoanelor aflate în zonă”, au anunţat poliţiştii.

ADVERTISEMENT

Un alt bărbat a vrut să-și pună capăt zilelor și s-a autoincendiat

Un incident șocant a avut loc în localitatea Giarmata Vii, lângă Timișoara, unde un bărbat de 53 de ani și-a provocat răni grave, autoincendiindu-se în grădina casei sale chiar în ajunul Paștelui. Fiul și nepotul său au reușit să stingă flăcările înainte de sosirea echipajelor de salvare, dar bărbatul a fost totuși transportat de urgență la spital pentru tratament.

„Azi, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au fost sesizaţi cu privirea faptul că un bărbat din Giarmata Vii s-ar fi autoincendiat. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, care s-a autoincendiat în grădina din spatele casei”,  a transmis într-un comunicat de presă Inspectoratul de Poliție Județean Timiş.

ADVERTISEMENT

Poliția Secției 1 Rurale Timișoara a fost anunțată sâmbătă după-amiază, în jurul orei 14:30, despre incidentul din Giarmata Vii. La fața locului, autoritățile au confirmat că bărbatul s-a autoincendiat.

Înainte de sosirea echipajelor de intervenție, focul fusese deja stins de fiul și nepotul bărbatului, ambii în vârstă de 17 ani. Bărbatul de 53 de ani a fost dus la spital cu răni severe pentru a primi îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au deschis o anchetă penală pentru vătămare corporală din culpă, încercând să determine motivele care l-au împins pe bărbat la acest gest extrem.

 

ADVERTISEMENT