Sport

Alertă la Universitatea Craiova înainte de derby-ul cu FCSB! Cum arată piciorul lui Ștefan Baiaram după intrarea lui Tamaș. Foto

Universitatea Craiova a câştigat împotriva lui FC Voluntari. Ştefan Baiaram a suferit un fault dur din partea lui Gabi Tamaş şi la final a ieşit cu piciorul însângerat de pe teren.
01.05.2022 | 00:08
Alerta la Universitatea Craiova inainte de derbyul cu FCSB Cum arata piciorul lui Stefan Baiaram dupa intrarea lui Tamas Foto
Ştefan Baiaram, în duel cu Gabi Tamaş. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova îşi continuă prestaţiile excelente din play-off reuşind a cincea victorie consecutivă, 1-0 împotriva lui FC Voluntari, rămânând cu şanse la primele două locuri din Casa Pariurilor Liga 1.

Alertă la Universitatea Craiova înainte de derby-ul cu FCSB! Cum arată piciorul lui Baiaram după intrarea lui Tamaş

Oltenii au avut emoţii mari spre finalul meciului când Gabi Tamaş a avut o intrare dură asupra lui Ştefan Baiaram. Atacantul oltenilor a fost accidentat destul de serios de fundaşul celor de la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Baiaram a strâns din dinţi şi a continuat meciul, deşi gheata i-a fost performată de Tamaş şi piciorul îi era însângerat, aşa cum se poate vedea şi pe imaginile obţinute de FANATIK la finalul meciului.

Piciorul sângerând al lui Baiaram, după duelul cu Tamaş
Piciorul sângerând al lui Baiaram, după duelul cu Tamaş

Baiaram: “La acel fault cred că merita să ia galben şi mă bucur că puteam să continui meciul”

La finalul confruntării, atacantul celor de la Universitatea Craiova a spus că este pregătit pentru derby-ul cu FCSB, care poate readuce echipa chiar în lupta pentru titlu:

ADVERTISEMENT

“Mă bucur că am înscris şi că am luat cele trei puncte, urcăm în clasament. Cum aţi văzut şi dumneavoastră, la acel fault cred că merita să ia galben şi mă bucur că puteam să continui meciul şi să îmi ajut echipa din teren. 

Sperăm să o ţinem tot aşa şi la finalul play-off-ului o să vedem unde ne aflăm. Dacă vom continua aşa, o să punem mari probleme. Le mulţumesc fanilor, a fost o atmosferă incredibilă, sper ca în meciul cu FCSB să fie stadionul plin şi să câştigăm”, a spus Baiaram la finalul meciului.

ADVERTISEMENT
Gheata lui Baiaram, la finalul meciului
Gheata lui Baiaram, la finalul meciului

Reghe speră să aibă toţi jucătorii apţi cu FCSB: “Vom fi pregătiţi la următorul meci”

Laurenţiu Reghecampf a spus la finalul meciului că speră să nu aibă probleme de lot la meciul viitor, fiind sigur că Universitatea Craiova are maturitatea necesară să continue seria bună de victorii:

“Eu sper să nu avem accidentări pentru meciul cu FCSB. Baiaram sângerează la o unghie, nu cred că este ceva grav. Vom fi pregătiţi la următorul meci. A fost superb în tribune, am avut peste 15.000 de oameni. Cu FCSB vom avea peste 20.000.

ADVERTISEMENT

Sper să îi mulţumim cu un rezultat pozitiv. Avem maturitatea necesară să ne descurcăm la următoarele partide şi să câştigăm. Nu suntem la mâna noastră, va fi greu ca celelalte echipe să se încurce, dar vedem ce se va întâmpla“, a spus Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT