Sport

Alertă la Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu FCSB. Pe ce titular nu se va putea baza Neagoe: „Va rata convocarea la națională”. Video

Accidentarea lui Bogdan Vătăjelu îi dă bătăi de cap lui Eugen Neagoe înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova.
16.03.2023 | 17:40
Alerta la Universitatea Craiova inaintea derbyului cu FCSB Pe ce titular nu se va putea baza Neagoe Va rata convocarea la nationala Video
Alertă la Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu FCSB. Pe ce titular nu se va putea baza Neagoe: „Va rata convocarea la națională”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a dezvăluit că Bogdan Vătăjelu intra în planurile lui Edi Iordănescu pentru primele partide din preliminariile Euro 2024, însă va rata atât derby-ul cu FCSB, cât și convocarea. Universitatea Craiova se va deplasa la București pentru confruntarea de pe Arena Națională cu roș-albaștrii, care este programată sămbătă, de la ora 20:00.

Bogdan Vătăjelu, pierdere importantă înainte de derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Eugen Neagoe: „Avem probleme medicale și nu puține. Va pierde convocarea”

În prima etapă a play-off-ului din SuperLiga, Universitatea Craiova se va confrunta cu FCSB pentru cele trei puncte puse în joc. Eugen Neagoe a declarat că oltenii își doresc să obțină victoria și să urce în clasamentul campionatului.

ADVERTISEMENT

„Este un joc important, nu doar din cauza faptului că este primul din play-off, sunt puse în joc trei puncte. Adversarii noștri sunt în fața noastră în clasament și ne dorim cu toții să reușim, în primul rând să trecem cu bine peste acest prim joc din play-off.

Toate cele 10 jocuri vor fi importante și disputate, pentru că se întâlnesc cele mai valoroase echipe, indiferent cine se va califica în play-off astăzi. Suntem pregătiți, chiar dacă avem probleme medicale și nu puține. Știți foarte bine că Nicușor Bancu va fi în continuare departe de lotul echipei”, a declarat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Accidentările continuă să îi dea bătăi de cap lui Eugen Neagoe, care a anunțat că nu se va putea baza pe Raul Silva, Juraj Badelj și Bogdan Vătăjelu pe Arena Națională. Tehnicianul alb-albaștrilor a dezvăluit că fundașul dreapta al oltenilor intra în planurile lui Edi Iordănescu la echipa națională, însă va rata convocarea.

„Pe lângă el este și Căpățînă în afara lotului, din cauza acelei fracturi peste care nu a trecut, sperăm să revină după întrerupere. S-a mai adăugat și Silva, Badelj și Vătăjelu după acel meci contra celor de la UTA. Știam că UTA este o echipă agresivă, care joacă destul de tare și am văzut consecințele.

ADVERTISEMENT

Vătăjelu este indisponibil, cred că era convocat la echipa națională și chiar mi-a părut rău pentru el. Nu este alături de noi, nu ne vom putea baza pe el și va pierde convocarea, pentru că din ce bănuiesc cred că era convocat. Jucătorii din acest moment sunt cei mai valoroși și avem mare încredere în ei, așa cum trebuie să aibă și suporterii”, a mărturisit „Geană”.

Eugen Neagoe se gândește la o revanșă împotriva celor de la FCSB: „Am avut cel puțin trei ocazii mari. Vom face tot ce depinde de noi să câștigăm”

În ultima întâlnire de pe Arena Națională, Universitatea Craiova a obținut un rezultat de egalitate, iar oltenii se întorc pe teren celor de la FCSB cu gândul la cele trei puncte. Eugen Neagoe le-a transmis elevilor săi că își dorește un joc spectaculos, iar formația din Bănie să câștige partida.

ADVERTISEMENT

„Sper să facem un joc bun, mi-aș dori un joc spectaculos și să marcăm multe goluri, dar întâlnim una dintre cele mai valoroase echipe, cred că suntem la același nivel. Mi-aș dori un fotbal frumos și să reușim să câștigăm sâmbătă seara.

Mai puțin important cine va sta pe banca și cine va lua deciziile, cei de la FCSB știu foarte bine ce au de făcut. Sper ca jucătorii noștri să fie mai inspirați ca adversarii. Am luat ceea ce ni se cuvenea, la acel joc am avut cel puțin trei ocazii mari prin Andrei Ivan, Rivaldinho și Elvir Koljic.

Cei de la FCSB ne-au pus în dificultate în momentele în care controlam jocul, dominam și aveam o posesie bună. Am pierdut mingea în zonele în care nu trebuia să o facem și ne-am prins pe contraatac. Ne dorim să câștigăm, vom face tot ce depinde de noi”, a spus Eugen Neagoe.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT