Sport

Alertă la Universitatea Craiova! Un titular s-a accidentat înainte de startul sezonului. Exclusiv

Universitatea Craiova este în alertă. Un titular s-a accidentat și este incert în acest moment. FANATIK îți prezintă despre cine e vorba.
04.07.2021 | 10:43
Alerta la Universitatea Craiova Un titular sa accidentat inainte de startul sezonului Exclusiv
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a folosit o formulă de joc în amicalul dintre U Craiova și Olympiacos aproape de cea pe care o va folosi în partida din Supercupa României. Pe 10 iulie, Știința și CFR Cluj se vor duela pentru primul trofeu al sezonului. Totuși, în amicalul cu Olympiacos nu a evoluat Ștefan Baiaram, iar FANATIK a aflat că fotbalistul are probleme medicale.

Tehnicianul grec al Craiovei are și alte probleme medicale în sânul lotului Nicușor Bancu și Paul Papp sunt incerți în acest debut de stagiune. Dacă Bancu ar putea apărea în primele etape, în ceea ce-l privește pe Papp, situația sa este mai grea. FANATIK a prezentat cum decurge recuperarea fotbalistului care devenise om de bază la Universitatea Craiova în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este în alertă. Ștefan Baiaram are probleme medicale, dar staff-ul medical speră să-l recupereze până la Supercupa cu CFR Cluj

Stagiul de pregătire din Austria al Universității Craiova a durat aproximativ trei săptămâni, iar Marinos Ouzounidis a avut timp să lucreze cu jucătorii săi mult mai mult față de ceea ce s-a întâmplat de când a venit. Grecul a sosit în Bănie în timpul campionatul, iar ritmul de jocuri nu l-a ajutat pe Ouzounidis.

Din păcate pentru olteni, în finalul cantonamentului au apărut și problemele. Un titular de bază a resimțit mai multe probleme medicale. Ștefan Baiaram, în vârstă de 18 ani, a fost om de bază al Științei în sezonul trecut și este soluția principală a Craiovei pentru a acoperi regula U21. FRF a scos obligativitatea celui de-al doilea jucător sub 21 de ani în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Baiaram are o încărcătură la mușchii adductori și a avut nevoie de un timp de repaus și de aceea nu a fost folosit în ultimele meciuri amicale ale Universității din cantonament.

În partida de verificare cu WSG Swarovski Tirol, Baiaram a ieșit în minutul 30, fiind înlocuit de Elvir Koljic. Probleme puștiului oltean datează de mai mult timp, dar staff-ul medical speră să-l recupereze la timp pentru Supercupă.

ADVERTISEMENT

„Acum căutăm să ne îmbunătăţim şi la capitolul fizic şi cel tactic, în principiu să jucăm mai repede, mai intens, să fim mai rapizi şi mai rezistenţi. Sunt adeptul antrenamentului cu mingea, deoarece sunt patru elemente importante într-o pregătire: elementele tehnice, tactice, fizice și elementul mental.

Un jucător nu este niciodată sută la sută în timpul unui sezon. Antrenamentele dau oboseală, iar obiectivul nostru este să gestionăm aceste situații,” spunea Ian Coll, preparatorul fizic al Universității Craiova, într-un interviu pentru site-ul clubului.

ADVERTISEMENT
  • 46 de meciuri oficiale are Ștefan Baiaram la Universitatea Craiova
  • 650.000 de euro este cota sa de piață, conform site-urilor de specialitate

Elvir Koljic, arma lui Marinos Ouzounidis pentru Supercupa României? Golgheterul bosniac este din ce în ce mai bine. Jovan Markovic are și el poftă de joc

De când a venit la Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis nu l-a avut niciodată sută la sută apt din punct de vedere medical pe Elvir Koljic, jucătorul pe care Dinamo Kiev era foarte aproape să dea 10 milioane de euro. Accidentat în luna octombrie a anului trecut, bosniacul nu și-a revenit complet până în această vară. Acesta a mai prins câteva minute în primăvară.

Ouzounidis l-a introdus ca titular pe Koljic în amicalul cu Olympiacos, dând senzația că este gata să mizeze pe „Dragon” încă din startul sezonului, adică din meciul din Supercupa României. Golgheterul mai mereu accidentat al Craiovei s-a mișcat destul de bine, a fost mobil, însă nu a reușit să marcheze contra campioanei Greciei.

Un alt jucător care ar putea să devină important pentru stagiunea viitoare este Jovan Markovic. Revenit după împrumutul la Academica Clinceni, tânărul de 20 de ani a slăbit considerabil și a arătat poftă de joc în amicale. Ba chiar a reușit să și marcheze. Dacă rămâne la fel de serios, Markovic ar putea fi folosit de Ouzounidis în meciurile care vor urma.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova. 5,00 este cota pentru „2 pauză/2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT