Life

Alertă la X Factor România! Florin Salam s-a simțit rău și n-a mai cântat cu nepotul său: „Doamne ferește”

18.12.2020 | 21:44
Alerta la X Factor Romania Florin Salam sa simtit rau si na mai cantat cu nepotul sau Doamne fereste
ADVERTISEMENT

Alertă la X Factor România! Manelistul Florin Salam nu a mai cântat în marea finală alături de nepotul său, Adrian Petrache, invocând motive medicale.

Toată lumea aștepta duetul acetui sezon, mai ales că interpretul de muzică lăutărească era pregătit să cânte un cu totul alt gen muzical.

ADVERTISEMENT

Adrian și Florin Salam au pregătit pentru finala competiției muzicale de la Antena 1 melodia „Shape of my heart” de la Sting, însă neprevăzutul s-a interpus în fața unui moment care ar fi promis destul de mult.

Florin Salam, absent din cauza medicale în finala X Factor România

Adrian Petrache a fost abandonat în ultima clipă de unchiul său, iar Loredana, cea din a cărei echipă face parte tânărul, a spus că i se putea întâmpla oricui și că e de înțeles o astfel de situație.

ADVERTISEMENT

„Se putea îmbolnăvi de Covid sau de orice. Doamne ferește, nu poți să controlezi. Asta zic”, a declarat Loredana Groza când a aflat că Florin Salam nu a putut să ajungă la momentul în care s-au înregistrat momentele pentru marea finală.

Partea tristă este că Adrian Petrache nu a putut cânta singur melodia pe care trebuia s-o interpreteze alături de unchiul său, iar asta ar putea fi în dezavantajul său, căci rămâne în picioare doar prestația alături de Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, s-a găsit o soluție: Florin Ristei s-a oferit să cânte alături de Adrian, pentru că i s-a făcut milă de el.

Manelistul a participat la repetiții, unde se simțea bine

Concurentul din echipa blondinei a spus că nu știe ce i s-a întâmplat lui Florin Stoian, cu atât mai mult cu cât a participat la toate repetițiile înainte de înregistrarea finalei și nimic nu dădea semne că ar fi bolnav.

ADVERTISEMENT

Producătorii au fost nevoiți să continue emisiunea fără prezența lui Salam, așa că au dat desfășurătorul mai departe, pe scenă intrând Florin Ristei alături de trupa Super 4 cu care își dorește să câștige marele premiu din acest an.

Adrian Petrache este unul din cei patru finaliști de la X Factor 2020, alături de Sonia Mosca, Andrada Precup și trupa Super 4.

ADVERTISEMENT