Alertă în Marea Britanie! Teroriştii ar plănui patru atentate similare celor din Franţa şi Germania

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
01/08/2016, 13:58
Alertă în Marea Britanie! Teroriştii ar plănui patru atentate similare celor din Franţa şi Germania

Marea Britanie ramane in alerta, iar serviciile de securitate sustin ca au dovezi cu privire la patru atentate teroriste ce ar fi vizat zone aglomerate ca centre comerciale sau stadioane.

Conform Mirror, serviciile de securitate au informatii cu privire la noi atentate, ce vizeaza Marea Britanie. In acest moment, teroristii ar pune planul la cale pentru noi patru atentate.

Comisarul sef al Politiei Metropolitane, Sir Bernard Hogan-Howe, a avertizat ca s-ar putea repeta un atentat similar celor din Franta si Germania, iar gradul de risc este ridicat.

“Inteleg sentimentul de teama cu care traiesc oamenii iar slujba mea este sa va asigur ca nu este niciun pericol. Din pacate nu pot confirma asta 100%. Nivelul de amenintare terorista este la nivel ridicat de cativa ani, in cazul tarii noastre. De doi ani de zile ramanem la risc ridicat si asta inseamna ca pericolul este mare” a declarat acesta pentru Mirror.

Comisarul Mark Rowley a declarat ca zilnic se inregistreaza aproape 4000 de apeluri cu posibile alerte din partea localnicilor.

Printe tintele teoristilor se numara doua centre comericiale din Londra si stadioanele din oras, iar cei responsabili au luat deja masuri de precautie in plus si au sporit masurile de siguranta.

Serviciile de securitate vor avea si sarcina de a “deradicaliza” potentialli teroristi, intr-un program urias de contraterorism si oficilaii se gandesc chiar la modificarea legislatiei.

sursa: stirileprotv.ro

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×