Alertă! Măsuri de securitate sporite pe aeroportul din Geneva

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
27/07/2016, 16:00
Alertă! Măsuri de securitate sporite pe aeroportul din Geneva

Poliţia din Geneva a primit informaţii de la omologii francezi în baza cărora au fost sporite măsurile de securitate pe aeroportul Cointrin, a declarat miercuri un purtător de cuvânt citat de Reuters.

Investigaţia va determina care sunt faptele, dar nu depinde de noi… Investigatorii francezi ne vor ţine la curent”, a spus Guillaume Gentil pentru Reuters.

“Situaţia de pe aeroport este calmă”, a adăugat el. Poliţia din Geneva a instituit miercuri o serie de controale în jurul aeroportului Cointrin după ce a primit informaţii despre o posibilă ameninţare şi i-a avertizat pe pasageri în privinţa unor întârzieri. Publicaţia Tribune de Geneve relatează că în noaptea de marţi spre miercuri autorităţile au primit o informaţie pe care au luat-o foarte în serios, pe fondul situaţiei de securitate din Europa şi a ultimelor atentate din ţările vecine, Franţa şi Germania.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×