Alertă maximă într-un oraş din Olanda! Doi tigri au scăpat pe străzi dintr-un adapost pentru feline!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/05/2016, 16:55
Alertă maximă într-un oraş din Olanda! Doi tigri au scăpat pe străzi dintr-un adapost pentru feline!

Doi tigri au scăpat, sâmbătă dimineaţă, dintr-un adăpost pentru feline din nordul Olandei, iar mai mulţi veterinari, „înarmaţi” cu tranchilizante au plecat pe urmele animalelor, au anuţat poliţiştii pe contul de Twitter.

Cei doi tigri au fugit dintr-un adăpost pentru feline din localitatea olandeză Oldeberkoop. Nathalie Schubart, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei locale, le-a recomandat oamenilor să nu-şi părăsească locuinţele, pentru că cei doi tigri „pot fi foarte periculoşi” şi riscă să fie atacaţi de uriaşele feline.

„Vom încerca să aducem animalele întregi şi sănătoase înapoi la adăpost”, au comunicat autorităţile locale.

Ulterior, poliţiştii au anunţat că unul dintre tigri a fost împuşcat cu o săgeată cu tranchilizant ce nu a avut efect şi că vor încerca în continuare. În plus, ei au pus pe Twitter o imagine cu unul ditre tigri, aflat înca pe pajiştea adapostului. Presa olandeza a scris că aceştiaau fugit după ce o poartă a fost lăsată deschisă din greşeală.
Cei doi tigri au scăpat dintr-un adăpost pentru feline mari, unde se află animale ale grădinilor zoologice, circurilor sau ale unor persoane particulare. Perechea evadata fusese salvată de la o grădina zoologică din Germania, unde proprietarul nu-şi mai permitea să-i hrănească.

Sursă: www.libertatea.ro

Închide ×