ALERTĂ MEDICALĂ. O femeie din Urziceni a murit după ce a fost înţepată de un ţînţar

Mirela Apostol   
in Hotnews
05/08/2016, 09:08
ALERTĂ MEDICALĂ. O femeie din Urziceni a murit după ce a fost înţepată de un ţînţar

O femeie din Urziceni, judeţul Ialomiţa, a murit după ce a fost înţepată de un ţânţar. Analizele au confirmat că victima avea temutul virus West Nile. Este primul deces din România din această cauză în ultimii patru ani. Autorităţile au dispus măsuri de urgenţă, informează România TV.

Bătrâna de 79 de ani din Urziceni, judeţul Ialomiţa, a fost muşcată de un ţânţar. A început să se simtă foarte rău. A fost dusă de rude la spital şi internată la spitalul “Matei Balş” din Capitală. Medicii au stabilit că fusese muşcată de ţânţarul care transmite virusul West Nile care provoacă meningita.

În ciuda eforturilor medicilor, viaţa bătrânei nu a mai putut fi salvată.

Autorităţile au intrat în alertă şi au acum măsuri sporite de siguranţă pentru a evita şi alte îmbolnăviri. În oraş este o nouă campanie de dezinsecţie, iar la spital s-a interzis pentru 30 de zile recoltarea de sânge de la donatori.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×