Cele mai citite

ALERTĂ METEO. 24 de ore de ninsori în toată ţara

Un nou val de ninsori se va abate asupra României în următoarele 24 de ore, a anunţat Administraţia Naţională de Meteorologie. La munte va viscoli, iar zăpada depusă va fi spulberată şi se...
03.02.2016 | 16:35
ALERTĂ METEO. 24 de ore de ninsori în toată ţara
ADVERTISEMENT

Un nou val de ninsori se va abate asupra României în următoarele 24 de ore, a anunţat Administraţia Naţională de Meteorologie. La munte va viscoli, iar zăpada depusă va fi spulberată şi se vor forma troiene.

În intervalul 04 februarie, ora 02.00 – 05 februarie, ora 08.00, vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie şi trecător lapoviţă şi ninsoare. Joi dimineaţă fenomenele anunţate se vor manifesta mai ales în regiunile vestice, nordice şi centrale, apoi şi în restul teritoriului. La munte vor predomina ninsorile şi în special în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali se va depune un strat nou de zăpadă. Izolat se vor acumula cantităţi de precipitaţii care vor depăşi 15…20 l/mp.

ADVERTISEMENT

Vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări la munte, cu viteze de peste 60…70 km/h şi va viscoli sau va spulbera zăpada, iar în restul teritoriului vitezele vor fi mai reduse (în general sub 50…55 km/h).

Vremea se va răci în toate regiunile, astfel încât vineri dimineaţa, 5 februarie, temperaturile vor deveni preponderent negative.

ADVERTISEMENT

Vântul va începe să se intensifice încă de miercuri pe crestele montane, unde la rafală se vor depăşi 80 km/h, iar zăpada depusă anterior va fi spulberată.

Sursă: www.romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri