ALERTĂ METEO. Încă TREI ZILE de CANICULĂ în toată ţara

Mirela Apostol   
in Hotnews
05/08/2016, 09:26
ALERTĂ METEO. Încă TREI ZILE de CANICULĂ în toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o informare meteorologică de caniculă, valabilă în toată ţara până duminică.

În zilele de 05, 06, 07 august, vremea va deveni caniculară în sudul şi sud-estul ţării. În cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei şi Dobrogei şi în sudul Moldovei, în orele amiezilor, se vor înregistra local temperaturi maxime de 35…36 de grade, izolat 37 de grade în Lunca Dunării. Disconfortul termic va fi accentuat îndeosebi în zonele de câmpie (cu precădere în Câmpia Română), iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi, posibil, va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×