ALERTĂ METEO: PATRU ZILE de caniculă, disconfort termic şi furtuni locale

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
28/07/2016, 09:45
ALERTĂ METEO: PATRU ZILE de caniculă, disconfort termic şi furtuni locale

ANM anunţă că ăn zilele de 28, 29, 30, 31 iulie un val de căldură, caniculă şi disconfort termic va afecta tot teritoriul României.

ALERTĂ METEO. În intervalul 28, 29, 30, 31 iulie, în regiunile extracarpatice, valul de căldură se va extinde şi se va intensifica. În zonele de câmpie şi podiş din Oltenia, Muntenia, Moldova şi Dobrogea, vremea va fi caniculară, în orele amiezilor se vor înregistra local temperaturi maxime de 36…37 de grade, iar în cursul nopţilor minimele termice se vor situa în jurul a 20 de grade.

Disconfortul termic va fi accentuat şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în Câmpia Română, dar pe arii restrânse şi în restul teritoriului.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×