Cele mai citite

Alertă meteorologică de ultimă oră: Ploi abundente şi ninsori, în jumătate din ţară

Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă o informare meteorologică de ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, ninsori în zona de munte, valabilă din noaptea de sâmbătă...
01.02.2015 | 08:23
Alertă meteorologică de ultimă oră: Ploi abundente şi ninsori, în jumătate din ţară
ADVERTISEMENT

Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă o informare meteorologică de ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, ninsori în zona de munte, valabilă din noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 2.00,  până duminică după-amiază, la ora 16.00.

Începând din a doua parte a nopţii de sâmbătă spre duminică şi în cursul zilei de duminică 01 februarie, se vor semnala precipitaţii, mai ales ploi, îndeosebi în jumătatea de sud a ţării, unde cantităţile de apă vor depăşi, local 10…15 l/mp, iar în Dobrogea şi sud-estul Munteniei, izolat 25…30 l/mp.

ADVERTISEMENT

La munte va mai ninge, cu precădere în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali. Vântul va avea intensificări temporare în regiunile sudice, dar şi pe crestele montane, cu viteze de peste 45…50 km/h.

Ninsori, în general slabe cantitativ, vor fi şi în regiunile intracarpatice, duminică după-amiaza şi în noaptea de duminică spre luni.

ADVERTISEMENT

SURSA: romaniatv.net

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri