ALERTĂ! O femeie din Brăila a fost înjunghiată în plină stradă!

Alexandru Năstase   
în HotNews
11/09/2019, 13:43
ALERTĂ! O femeie din Brăila a fost înjunghiată în plină stradă! GALERIE FOTO
Locul unde femeia a fost înjunghiată. Sursa foto - obiectivbr.ro

O femeie din Brăila a fost înjunghiată în plină stradă, pe un bulevard important al orașului. Incidentul s-a produs aproape de orele prânzului și a fost anunțat la 112 de un trecător care a văzut scena. Șocat de cele trăite, martorul a sunat la numărul de urgență și a alertat autoritățile. Femeia a fost transportată la spital, iar polițiștii încearcă acum să afle ce anume s-a întâmplat și caută și alți martori ai nefericitului eveniment.

O femeie din Brăila a fost înjunghiată în plină stradă

Potrivit polițiștilor, la ora 11.28, un bărbat a sesizat, prin apel 112, faptul ca în orașul Brăila, la intersecția Bulevardului Dorobanților cu Calea Galați, o femeie a fost înjunghiată de un bărbat. Echipa care a ajuns la fața locului a stabilit că este vorba despre o femeie în vârstă de 40 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Autorul a fost identificat la scurt timp după producerea incidentului, fiind vorba despre un bărbat de 47 de ani.

Polițiștii îl caută pe agresor și fac cercetări pentru stabilirea situației de fapt. „La aproximativ 30 de minute după orele 11.00 am fost alertați de o persoană care ne-a transmis că la intersecția Bulevardului Dorobanților cu Calea Galați, o femeie a fost înjunghiată de un bărbat. Agresorul a fugit imediat după ce a comis fapta, în timp ce puținii martori au încercat să o ajute victimă.

O femeie din Brăila a fost înjunghiată în plină stradă. Brăila
Femeia a fost dusă la Spitalul Județean. Sursa foto – obiectivbr.ro

Femeia, transportată de urgență la spital

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de intervenție. Două salvări și un echipaj SMURD au mers să ofere primul ajutor. Femeia a fost preluată și transportată de urgență la spital. Polițiștii au continuat cercetările și au încercat să descopere motivul și autorul faptei. Oamenii legii l-au identificat pe acesta și încearcă acum să-l găsească pentru a-l conduce la secție pentru anchetă”, au transmis reprezentanții ISU Brăila

Femeia a fost atacată într-o stație de taxi. Potrivit primelor informații, aceasta se ducea să-și ia copilul de la școală, în momentul în care, din senin, un individ a sărit pe ea și a înjunghiat-o. Femeia a căzut la pământ după atac.

 

Închide ×