Alertă pe Aeroportul din Lisabona: Patru suspecţi veniţi din Algeria au fost arestaţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 10:15
Alertă pe Aeroportul din Lisabona: Patru suspecţi veniţi din Algeria au fost arestaţi

Traficul pe Aeroportul din Lisabona a fost întrerupt timp de jumătate de oră sâmbătă seară din cauza prezenţei pe una din piste a patru suspecţi străini care au fost arestaţi de către poliţie, au precizat pentru AFP autorităţile portugheze. Suspecţii — patru algerieni, conform presei locale — au ieşit printr-o uşă de serviciu după aterizarea avionului lor care venea de la Alger şi s-au deplasat, din motive necunoscute, pe una din pistele aeroportului.

“Nu avem indicii care să ducă spre un posibil act de terorism”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei portugheze, care a lăsat de înţeles că ar f fost vorba mai degrabă de o tentativă de imigraţie ilegală. Unul dintre cei patru suspecţi avea răni uşoare care nu ar avea legătură cu intervenţia poliţiei, a precizat el. Persoanele reţinute vor fi prezentate luni unui judecător, a adăugat el. Incidentul survine într-un context extrem de tensionat în Europa după o serie de atentate jihadiste.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×