News

Alertă pe Aeroportul Otopeni! Probleme tehnice la un avion TAROM

22.03.2019 | 12:09

Au fost probleme tehnice, în această dimineață, la o aeronava TAROM care urma să decoleze spre Cehia. Alerta pe Aeroportul Otopeni s-a dat la timp, avionul a rămas la sol și, acum, este verificat. Experții au anunțat și când estimează că vor remedia defecțiunile.

Alertă pe Aeroportul Otopeni! Aeronavă Airbus A318 ASB, verificată

Tarom a anunțat că zborul RO225 cu destinația Praga este întârziat din motive tehnice. Aeronava A318 ASB a fost inspectată de cître echipele tehnice ale TAROM, care vor să se asigure că sunt respectate cele mai ridicate standarde de siguranță, informează Mediafax. Potrivit sursei citate, defectul va fi remediat în aproximativ 4 ore.

Pasagerii au fost transferați într-o noup aeronavă Airbus A318, care era pregătită de decolare, anunță TAROM. „Zborul RO225 Bucureşti – Praga operat de TAROM, programat pentru decolare la ora 7:50, este încă la sol din cauza unor scurgeri de ulei de la motorul 1 (partea stângă). Un pasager este debarcat cu atac de panică după ce echipajul le-a comunicat motivul întârzierii”, se arată pe pagina boardingpass.ro.

Alertă pe Aeroportul Otopeni! Probleme tehnice la un avion TAROM
Alertă pe Aeroportul Otopeni! Probleme tehnice la un avion TAROM

Schimbări la TAROM

Începând de săptămâna aceasta, TAROM are un nou director general și un nou consiliul de administrație. Mandatul lui Werner-Wilhelm Wolff în funcția de director general s-a încheiat pe 21 martie și acesta a fost înlocuit cu Florin Susanu, director de zbor al TAROM.

„Consider că un gest corect față de angajații TAROM, față de opinia publică și față de toți pasagerii companiei noastre este să anunț, public, finalul mandatului meu în funcția de Director General al Companiei Naționale TAROM. La un an și patru luni de la preluarea conducerii companiei încep prin a mulțumi tuturor angajaților TAROM, care prin muncă și dedicare au reușit să inverseze trendul descendent în care ne aflam în 2017. Nu în ultimul rând, doresc să îmi manifest public mulțumirea și aprecierea față de toți pasagerii care au ales să investească încredere în TAROM pe parcursul acestor luni. În 2018, TAROM fost gazda a peste 2,8 milioane de pasageri”, a declarat Werner-Wilhelm Wolff.

Tags: