News

Alertă pe Aeroportul Otopeni. Un avion a aterizat de urgență din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni după ce s-a anunțat că ar fi o bombă la bord. SRI a intervenit de urgență
14.06.2024 | 15:46
Alerta pe Aeroportul Otopeni Un avion a aterizat de urgenta din cauza unei amenintari cu bomba
SRI intervine pe Aeroportul Otopeni după ce la bordul unui avion sa anunțat că se află o bombă. Aeronava a aterizat de urgență. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

SRI intervine în forță pe Aeroportul Otopeni. Un avion, care trebuia să ajungă la Chișinău, a solicitat o escală neplanificată la București. Pilotul a decis să aterizeze de urgență.

Alertă cu bombă la bordul unui avion

Zborul în cauză este FLYONE 5F535, care circula pe ruta Erevan (Armenia) – Chișinău (Republica Moldova), fiind operat astăzi de Mongolian Airways cu un Airbus A320, conform BoardingPass.

ADVERTISEMENT

Din informațiile preliminare, se pare că la bordul aeronavei a avut loc un conflict și au fost lansate amenințări de către unii pasageri. În plus, a fost înregistrat un apel la numărul de urgență 112 din Republica Moldova, anunțând prezența unei bombe la bord.

Avionul a aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni. SRI efectuează verificări asupra aeronavei și bagajelor pasagerilor, majoritatea acestora fiind cetățeni moldoveni.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 170 de pasageri se află la bord. Pirotehniștii și mai multe echipaje de poliție sunt la fața locului.

Știre în curs de actualizare…