Alertă pe Aeroportul Sibiu! Arma unui agent SRI s-a descărcat în terminalul de pasageri

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/07/2016, 08:30
Alertă pe Aeroportul Sibiu! Arma unui agent SRI s-a descărcat în terminalul de pasageri

Moment delicat trăit de mai multe persoane prezente în terminalul Aeroportului Internaţional din Sibiu, vineri, 15 iulie 2016, în jurul ore 12.50 – 13.00. Oamenii au auzit un foc de armă şi o parte din ei s-au panicat

Surse neoficiale spun că arma unui angajat de la SRI s-ar fi descărcat accidental, dar din fericire nimeni nu ar fi fost rănit, scrie Ora de Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al aeroportului internaţional Sibiu, a infirmat iniţial incidentul. ”Noi nu putem să confirmăm acest incident pentru că nu s-a semnalat un astfel de incident”, a spus luni dimineaţă Nicoleta Boborodea, purtător de cuvânt al instituţiei.

Serviciul Român de Informaţii a confirmat incidentul şi faptul că o armă a unui angajat al acestui serviciu s-a descărcat accidental.

”La data de 15 iulie 2016, la Aeroportul Internaţional Sibiu, un angajat al structurii de securitate aeroport, pe timpul manevrelor de descărcare a armamentului în spaţiile special amenajate şi protejate, a executat un foc accidental în urma căruia nu au rezultat aspecte generatoare de riscuri asociate. Activitatea operaţională a Aeroportului Internaţional Sibiu nu a fost afectată în urma acestui eveniment. Vă mulţumim pentru interesul acordat rolului şi activităţilor SRI”, se arată într-un răspuns oficial al SRI.

Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×