News

Alertă pe o stradă din Arad. O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul 8. Intervenție decisivă a negociatorilor

A fost alertă mai multe ore, joi seara, pe o stradă din Arad. O femeie de 47 de ani a amenințat că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc. Negociatorii poliției au rezolvat situația
02.02.2023 | 23:45
Alerta pe o strada din Arad O femeie a amenintat ca se arunca de la etajul 8 Interventie decisiva a negociatorilor
O femeie din Arad a amenințat că se aruncă de la etajul 8. Intervenție promptă a negociatorilor poliției. Sursa foto: aradon.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Agitație mare, joi seara, pe o stradă din municipiul Arad. O femeie urcată pe un bloc cu 8 etaje a amenințat că își pune capăt zilelor.

O femeie din Arad a amenințat că se aruncă de la etajul 8. Intervenție promptă a negociatorilor poliției

Din informațiile presei locale, alarma la Serviciul Unic de Urgență 112 a fost dată la ora 18.00.

ADVERTISEMENT

Atunci, vecinii femeii au anunțat evenimentul la organele abilitate să intervină. În scurt timp, la fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de salvare de la înălțime și un echipaj SMURD, dar și echipaje ale politiei.

Pompierii din Arad și-au luat măsuri suplimentare de protecție și au solicitat colegilor de la ISU Timis o pernă pneumatică. Un dispozitivul de salvare a plecat după ora 18.00 de la Timișoara către Arad.

ADVERTISEMENT

În plus, poliția a mobilizat la locul incidentului doi negociatori. După două ore, femeia a fost convinsă să renunțe la gândurile întunecate.

În jurul orei 20.00, ea a coborât de la înălțime. A fost preluata de un echipaj SMURD și transportata la spitalul de psihiatrie, pentru un consult de specialitate și tratament.

ADVERTISEMENT

În seara de 2 februarie, în jurul orei 18:12, prin SNUAU 112, a fost sesizată o posibilă tentativă de sinucidere. Echipajele de poliție, împreună cu echipajele ISU, s-au deplasat pe strada Banu Mărăcine, din municipiu, unde o femeie amenința că se aruncă de la etajul 8 al blocului în care locuiește.

La fața locului s-au deplasat doi negociatori ai IPJ Arad, care, după aproximativ două ore, împreună cu forțele participante, au convins femeia de 47 de ani, din Arad, să renunțe la gestul extrem. Aceasta a fost transportată de un echipaj SMURD la spitalul de psihiatrie, în vederea evaluării stării sale și acordarea de tratament de specialitate”, anunță IPJ Arad.

ADVERTISEMENT

Cine este femeia care a amenințat că se aruncă de la etajul 8

Site-ul aradon.ro informează că femeia de 47 de ani care a avut tentativa de suicid a lucrat ca asistentă în cadrul Unității Primire Urgențe Arad. În prezent, aceasta este cunoscută cu tulburări psihice.

ADVERTISEMENT
Tags: