Fotbal intern

Alertă pentru CFR Cluj! Ciprian Deac s-a accidentat în Austria – România. Primul verdict al doctorului! Exclusiv

08.09.2020 | 01:25
Alerta pentru CFR Cluj Ciprian Deac sa accidentat in Austria  Romania Primul verdict al doctorului Exclusiv
ADVERTISEMENT

Vești proaste pentru campioana României, CFR Cluj, după ce mijlocașul clujenilor s-a accidentat în minutul 37 al meciului din Liga Națiunilor dintre Austria și România.

UPDATE, 8 septembrie, ora 01:26 / FANATIK a aflat că Ciprian Deac a suferit o entorsă în prima repriză din Austria – România 2-3. Astfel, mijlocaşul ofensiv al lui CFR Cluj va rata meciul cu Hermannstadt, partidă care se va juca duminică, de la ora 21:30. În plus, fotbalistul este incert pentru duelul cu Astra Giurgiu din etapa a 4-a din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Deși România a fost echipa care a comis mai multe faulturi (13) față de doar 7 ale ale austreicilor, Ciprian Deac nu a mai putut continua partida după o accidentare stupidă. VEZI FAZA VIDEO AICI.

În cazul lui Ciprian Deac, se poate vorbi deja de un blestem al accidentărilor, după ce fotbalistul a avut mai multe accidentări grave la genunchi, ultima suferită în decembrie 2018, într-un meci cu Gaz Metan Mediaș

ADVERTISEMENT

Echipa medicală a intrat pe teren, iar Deac a fost scos pe targă în minutul 37

Ciprian Deac a acuzat dureri mari la laba piciorului unde i-a administrat rapid o pungă cu gheață, după ce fotbalistul nu a reușit să se mai ridice de pe gazon. Există și o parte pozitivă în toată această accidentare nefericită, după ce golgheterul campionatului trecut, intrat în locul lui Ciprian Deac și anume Gabi Iancu, a debutat la echipa națională la 26 de ani.

Blestemul accidentărilor pentru Ciprian Deac

În minutul 37 din Austria – România, Ciprian Deac aterizează greșit după ce lovește mingea cu capul și jucătorul celor de la CFR primește acum îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a avut nu mai puțin de patru accidentări grave la genunchi și a fost la un pas să se lase de fotbal, dar medicii i-au fixat ligamentul colateral intern cu o agrafă specială. Să sperăm că accidentarea lui Ciprian Deac nu este atât de gravă, iar Mirel Rădoi se va putea baza pe jucător în barajul cu Islanda.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,53 este cota pentru ”peste 2,5 goluri marcate” la meciul Malta – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT