Fotbal international

Alertă pentru CFR Cluj! Vedeta lui Dinamo Zagreb şi-a revenit şi poate juca din primul minut în Gruia

23.08.2020 | 12:22
Alerta pentru CFR Cluj Vedeta lui Dinamo Zagreb sia revenit si poate juca din primul minut in Gruia
ADVERTISEMENT

CFR Cluj are parte de primul mare test al sezonului european, duelul cu Dinamo Zagreb din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Cele două se vor întâlni miercuri, de la ora 21:00, într-un meci decisiv pentru calificarea în următoarea fază, din moment ce partidele din preliminariile UCL, cu excepţia play-off-ului, se vor juca într-o singură manşă.

Înainte de meciul de miercuri, CFR Cluj a primit o veste proastă. Bruno Petkovic, vedeta lui Dinamo Zagreb, şi-a revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon timp de două luni şi are şanse mari să fie titular în partida din Gruia.

ADVERTISEMENT

Bruno Petkovic a jucat 30 de minute în Istra – Dinamo Zagreb 0-1 şi şi-a făcut simţită apariţia imediat. Atacantul de 25 de ani a scos un penalty, pe care l-a executat perfect, iar prestaţia acestuia a fost apreciată de jurnaliştii croaţi.

Bruno Petkovic, asul lui Dinamo Zagreb pentru meciul cu CFR Cluj

În urmă cu o lună, jurnaliştii de la Sportske Jutarnji puneau pe hârtie cinci semne de întrebare pentru Dinamo Zagreb în startul noului sezon, iar accidentarea lui Bruno Petkovic ocupa primul loc.

ADVERTISEMENT

“Nu trebuie să mai explicăm, revenirea lui Petkovic pentru meciurile importante este crucială”, notau jurnaliştii croaţi, care îl consideră pe atacantul de 25 de ani drept cel mai bun fotbalist al lui Dinamo Zagreb.

Bruno Petkovic s-a numărat printre oamenii cheie ai lui Dinamo Zagreb în sezonul trecut. Fotbalistul de 25 de ani a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase decisive în cele 39 de meciuri jucate pentru campioana Croaţiei.

ADVERTISEMENT

Lăudat de presa din Croaţia după revenirea pe teren

“Bruno Petkovic a rezolvat meciul cu Istra. Atacul lui Dinamo Zagreb a arătat momente în care a lipsit concentrarea. Nu era prea încurajator să meargă la Cluj după un 0-0 cu Istra. Dinamo a avut nevoie să fie împinsă de la spate şi exact asta a făcut Petkovic. Bruno a revenit şi pare în formă.

Cu el pe teren la Cluj, Dinamo are o şansă în plus să câştige meciul. Petkovic oferă clasă şi soluţii în atac, iar fără el echipa este descoperită în ofensivă”, au scris jurnaliştii croaţi după Istra – Dinamo Zagreb 0-1

ADVERTISEMENT

Pe lângă Bruno Petkovic, CFR Cluj trebuie să se teamă şi de Mislav Orsic. Fotbalistul de 27 de ani a fost cel mai bun marcator al lui Dinamo Zagreb în sezonul trecut, cu 21 de goluri înscrise în 42 de meciuri. În actuala stagiune, Orsic a înscris o singură dată, în victoria campioanei Croaţiei cu 6-0 din meciul cu Lokomotiva Zagreb.

  • 11.000.000 de euro este cota lui Bruno Petkovic
ADVERTISEMENT