Alertă pentru clienţii unei bănci din România! Cum au fost atacaţi de către hackeri

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
01/08/2016, 21:44
Alertă pentru clienţii unei bănci din România! Cum au fost atacaţi de către hackeri

O noua frauda ii tinteste pe clientii bancii din Romania, Bancpost. Mai multi romani au primit mailuri care pareau ca provin de la aceasta banca, insa erau trimise de hackeri. Daca deschideai mesajul, vedeai partial numarul de card, si ti se spunea sa intri pe un site in care trebuie sa-ti introduci datele personale.

Daca ai primit un astfel de mail, nu da click pe niciun link, spun specialistii in securitate IT de la Avira, scrie yoda.ro.

Daca te uiti atent la link, poti observa ca el duce spre site-ul bankpost.online si nu spre bancpost.ro, care este site-ul oficial al bancii.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×