Sport

Alertă pentru Franța înainte de EURO 2024! Kylian Mbappe a părăsit antrenamentul. Video

Franța este în stare de alertă înainte de Campionatul European 2024, după ce Kylian Mbappe a părăsit antrenamentul naționalei.
02.06.2024 | 20:17
Alerta pentru Franta inainte de EURO 2024 Kylian Mbappe a parasit antrenamentul Video
Kylian Mbappe dă emoții Franței înainte de EURO 2024. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Starul francezilor a ieșit pe picioarele lui de la antrenament, dar pășea prudent, semn că era jenat de o durere, însă a avut puterea de a-i saluta pe fanii veniți să vadă pregătirea „cocoșilor galici”.

Kylian Mbappe dă emoții Franței înainte de EURO 2024

Kylian Mbappe le dă emoții fanilor naționalei Franței chiar înainte de Campionatul European 2024, după ce a ieșit de la antrenament înainte ca sesiunea de pregătire să se încheie.

ADVERTISEMENT

Suporterii Franței speră să nu fie vorba despre ceva serios, iar Kylian Mbappe să fie apt de joc pentru Campionatul European, pe care speră să-l câștige, iar „Kiki” este fotbalistul în care aceștia își pun cea mai mare încredere.

Starul naționalei Franței urmează să fie anunțat la Real Madrid, după despărțirea sa de PSG, club alături de care, în ultimul sezon, a reușit să cucerească un nou titlu în Ligue 1, Cupa Franței și să ajungă în semifinalele Champions League.

ADVERTISEMENT

„Toate actele de transfer sunt semnate!”

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat că toate actele de transfer ale lui Kylian Mbappe la Real Madrid sunt semnate și că mutarea urmează să fie anunțată în perioada următoare.

„Kylian Mbappe la Real Madrid. Toate documentele au fost semnate și s-a încheiat. Real Madrid este pe punctul de a anunța transferul lui săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a luat decizia încă din februarie. Acum poate fi considerat deja noul jucător al lui Real Madrid”, a scris Fabrizio Romano pe contul personal de Twitter.

Florentino Perez s-a ferit să vorbească despre transferul lui Kylian Mbappe la sfârșitul finalei Champions League, pe care Real Madrid a câștigat-o în fața Borussiei Dortmund, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

„Astăzi este ziua în care să îi felicităm pe toți jucătorii din echipa noastră, nu pe cei care fac parte din alte echipe. Poți să mă întrebi cât vrei, dar vorbesc doar despre jucătorii care sunt în echipă”, a spus Florentino Perez.

ADVERTISEMENT