Alertă pentru ”pirați”. Poți fi trimis la pușcărie dacă downloadezi ilegal sezonul 8 din Game of Thrones

15.04.2019 | 12:58
Alerta pentru pirati Poti fi trimis la puscarie daca downloadezi ilegal sezonul 8 din Game of Thrones

Vești proaste pentru cei care și-au propus să pirateze sezonul cu numărul opt al serialului Game of Thrones. Descărcarea ilegală a episoadelor care pun punct poveștii ce a ținut cu sufletul la gură millioane de fani din întreaga lume, te-ar putea costa scump.

Avertisment pentru fanii Game of Thrones: pot ajunge la închisoare, dacă descarcă ilegal ultimul sezon

Un exemplu în acest sens vine din Australia, unde fanii serialului fenomen produs și difuzat de HBO au fost deja avertizați că piratarea sezonului final îi poate trimite la închisoare, în cazul în care sunt depistați că au descărcat episoadele.

Nu mai este un secret faptul că interesul uriaș din jurul Game Of Thrones a transformat producția în cel mai piratat serial TV din toate timpurile, numai pe teritoriul Australiei cel de-al șaptelea sezon din 2017, fiind descărcat ilegal  de 1,77 milioane de utilizatori.

Povestea lui Jon Snow se apropie de final
Povestea lui Jon Snow se apropie de final

Australienii au luat măsuri pentru a stopa pirateria serialului Game Of Thrones

Simon Bush, șeful companiei care deține drepturile de difuzare a serialului fenomen pe teritoriul Australiei, a declarat că Foxtel a investit masiv pentru a pune capăt descărcărilor ilegale de conținut. „Foxtel investește în cele mai bune seriale ale momentului și a plătit sume considerabile pentru drepturile Game Of Thrones”.

Dacă  vrei să vezi noul sezon din Game Of Thrones, nu îl pirata, plătește abonamentul pentru platforma de streaming și te bucuri de serialul favorit, legal” , a mai spus Simon Bush.

Nu doar Australia a recurs la astfel de  măsuri. Potrivit informațiilor furnizate de specialiști, mai multe state din întreaga lume sunt preocupate foarte serios de stoparea fenomenului pirateriei. Acest lucru a determinat de-a lungul anului scăderea semnificativă a numărului celor care aleg să descarce ilegal episoadele serialelor preferate.

Sezonul cu numărul opt al Game Of Thrones, care pune punct poveștii ce a ținut cu sufletul la gură fanii din întreaga lume poate fi urmărit în fiecare noapte de duminică spre luni, cu începere de la orele 04:00, pe HBO. Pentru cei care nu reușesc să se trezească atât de devreme, episoadele vor fi redifuzate tot luni, de la orele 20:00.

 

 

 

Tags: