News

ALERTĂ! Se circulă bară la bară pe DN1. Valea Prahovei, din nou, blocată

14.09.2019 | 10:51
Valea Prahovei a fost luată cu asalt de turiști. Sursa foto - facebook

Weekendul 14-15 septembrie a început cu un nou ambuteiaj pe Valea Prahovei. Mai exact, se circulă bară la bară pe DN1. Traficul se desfășoară cu dificultate pe sensul de mers spre Brașov. așa cum, de altfel, se întâmplă mai de fiecare dată. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la acestă oră, traficul rutier s-a intensificat pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către zona montană.

Se circulă bară la bară pe DN1

Astfel, în zona localităţii Comarnic, judeţul Prahova, pe sensul către Braşov, se circulă în coloană între kilometrii 101+500 metri şi 106, valori în creştere fiind înregistrate şi pe raza stațiunii Bușteni, în ambele sensuri. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante.

Printre aceste manevre se regăsesc depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă. Venirea toamnei i-a făcut pe români să își dorească o escapadă la munte. Cum autostrada este încă un vis, DN 1 s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru cei prezenți în trafic. Vă readucem aminte că premierul Viorica Dăncilă a făcut de curând și un anunț despre autrostrada Brașov – Comarnic!

Se circulă bară la bară pe DN1. Trafic
Pe DN 1 traficul se desfășoară foarte greu. Sursa foto – facebook

Valea Prahovei, din nou, blocată

Aceasta a participat la semnarea contractului de finanţare pentru tronsonul de drum de pe Valea Prahovei și a ținut să declare că se bucură nespus pentru că lucrarea va fi realizată de un constructor român. Mai mult de atât, șefa Executivului a ținut să tragă și un semnal de alarmă și a specificat că speră ca termenele să fie respectate. „Oamenii nu mai au timp să aştepte, trebuie să avem o abordare constructivă, un ritm alert.

Acolo unde lucrurile nu merg aşa cum ne-am dori, trebuie să aducem alţi oameni care vor să se implice pentru că nu putem să le spunem oamenilor că a început un drum sau o autostradă în 2011 şi în 2019 încă lucrăm la ea. Firmele care sunt serioase să-şi continue lucrul, iar celelalte să plece acasă şi să lase pe alţii care vor să facă ceva. Sper ca şi în acest contract să respectăm termenele şi mă bucur că sunt constructori români”, a declarat Viorica Dăncilă