Fotbal intern

Alertă și la FCSB! COVID-19 în loja lui Gigi Becali. Teia Sponte a fost testat pozitiv

11.06.2020 | 16:24
Alerta si la FCSB COVID19 in loja lui Gigi Becali Teia Sponte a fost testat pozitiv
Teia Sponte are coronavirus. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Coronavirusul loveşte fotbalul românesc! După un prim caz apărut în tabăra lui Dinamo, Covid-19 s-a mutat la rivala FCSB. Teia Sponte, prietenul lui Gigi Becali, care urmărea meciurile roş-albaştrilor din loja patronului a fost confirmat pozitiv cu noul virus.

Teia Sponte are coronavirus

Teia Sponte este cel care a ajutat la susţinerea financiară a FCSB-ului în perioada de încarcere a patronului echipei. El este prezent la toate jocurile de pe teren propriu ale vicecampionei, pe care le urmăreşte din loja lui Becali.

ADVERTISEMENT

Teia Sponte nu este singurul infectat. Împreună cu el au mai fost testaţi şi depistaţi pozitiv mai mulţi membri ai familiei sale, anunţă sport.ro.

Teia Sponte a fost deseori implicat în curtea echipei lui Gigi Becali. Bun prieten şi partener de afaceri cu patronul FCSB, el a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al clubului.

ADVERTISEMENT

Teia Sponte a dus valiză cu 1,7 milioane de euro la Cluj

Omul de afaceri a fost cel pe care Gigi Becali l-a trimis la Cluj cu celebra valiză pentru Universitatea Cluj. Cei 17, milioane de euro trebuiau să ajungă la ardeleni, dacă reuşeau să împiedice CFR-ul în ultima etapă, iar FCSB ar fi devenit campioană, în 2008.

După arestarea lui Gigi Becali în Dosarul Transferurilor, în martie 2014, Teia Sponte a devenit, cel puţin în acte, patronul FCSB-ului şi a asigurat buna funcţionare a clubului, cât timp prietenul său a fost încarcerat.

ADVERTISEMENT

Apropierea şi încrederea de care se bucură i-au garantat întotdeauna un cuvânt greu în urechile lui Becali. Tocmai de aceea, în 2011, el a putut influenţa plecarea lui MM Stoica, personaj cu care nu se află în cele mai bune relaţii, în 2011.

Omul de afaceri s-a născut pe 27 septembrie 1959, în aceeaşi zi cu Simona Halep.

El a intrat în atenţia mass-media la începutul anilor 2000, prin intermediul mai multor afaceri imobiliare. În 2016, a vândut un teren de aproximativ 48 de hectare către IKEA, pentru suma de 48 de milioane de euro, cea mai mare tranzacţie din România, la acel moment.

ADVERTISEMENT
Tags: