Alertă teroristă în Bali. Bombă şi materiale explozive, descoperite de poliţie

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 15:09
Alertă teroristă în Bali. Bombă şi materiale explozive, descoperite de poliţie

Autorităţile indoneziene investighează un presupsus complot de comitere a unui atentat la Bali, o populară staţiune turistică, după ce săptămâna trecută au arestat un militant suspectat că ar fi avut legături cu gruparea teroristă Stat Islamic, a anunţat poliţia, potrivit Reuters online.

Poliţia a găsit o bombă şi materiale explozive în locuinţa bărbatului arestat sub suspiciunea că ar fi avut legături cu organizaţia teroristă Stat Islamic şi ar fi fost implicat în planificarea unui atentat sinucigaş, comis luna trecută, ce a vizat o secţie de poliţie din oraşul indonezian Solo. În urma atacului a fost rănit un funcţionar, , scrie Mediafax, citat de antena3.ro.

Edy Hartono, şeful unităţii de luptă împotriva terorismului, a declarat că poliţia continuă ancheta în cazul presupusului complot terorist ce viza Bali.

“Era doar în stadiul de plan,” a declarat oficialul pentru Reuters, refuzând să ofere mai multe detalii.

Bali a mai fost în trecut scena unor atentate teroriste comise de islamişti locali, cel mai sângeros fiind cel din data de 12 octombrie 2002, ce a vizat mai multe cluburi de noapte frecventate de turiştii străini şi care s-a soldat cu moartea a 202 de oameni.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×