ALERTĂ teroristă la Sydney. Atac asupra unui post de poliţie din oraş

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/07/2016, 14:56
ALERTĂ teroristă la Sydney. Atac asupra unui post de poliţie din oraş

Autorităţile din Sydney, Australia, sunt în stare de alertă după un atac asupra unui post de poliţie din oraş. Un bărbat care conducea o maşină încărcată cu butelii a intrat parcarea postului de poliţie din Merrylands, în vestul oraşului Sydney, după care şi-a dat foc, informează agenţiile internaţionale de presă.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul a intrat cu maşina în parcarea subterană a postului de poliţie, însă buteliile nu au explodat. Poliţiştii l-au reţinut pe atacator. Nu au fost raportate victime. Incidentul este considerat atac terorist.

Sursă: www.realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×