News

Alertă TERORISTĂ în Turul Franţei! Poliţia a deschis FOCUL!

Turul Franţei 2015 îşi desfăşoară azi ultima etapă, care se va încheia în mod tradiţional pe Champs Elysees. Totuşi, atmosfera de sărbătoare de la Paris a fost înlocuită cu momente de...
Autor: Marian Popovici | 26.07.2015 | 13:15
Alertă TERORISTĂ în Turul Franţei! Poliţia a deschis FOCUL!

Turul Franţei 2015 îşi desfăşoară azi ultima etapă, care se va încheia în mod tradiţional pe Champs Elysees. Totuşi, atmosfera de sărbătoare de la Paris a fost înlocuită cu momente de panică în ultimele ore. 

PSG face mutarea verii în următoarele 24 de ore! S-au înţeles pentru 65 de milioane de euro

O maşină suspectă a încercat să treacă de barierele de siguranţă puse în Place de la Concorde cu prilejul ultimei etape din Turul Franţei. Se aflau două persoane în maşină care au încercat să pătrundă într-o zonă interzisă. În momentul în care au fost văzuţi de poliţia franceză, ei au fost somaţi să se întoarcă, însă nu s-au supus.

Real Madrid a refuzat o ofertă FARAONICĂ pentru Ronaldo! Ar fi devenit cel mai scump transfer din istorie

Agenţii au fost nevoiţi să deschidă focul asupra maşinii. Conform declaraţiilor purtătorului de cuvînt al Poliţiei, Luc Poignant, nimeni nu a fost rănit: “În maşină erau doi indivizi care nu au fost atinşi de gloanţe şi nici un ofiţer de al nostru nu a păţit nimic”.

Chris Froome cîştigă Turul Franţei! Britanicul a suferit pe Alpe D’Huez după atacul lui Quintana. Pinot e EROUL zilei

Ultima etapă din Turul Franţei se va desfăşura între Sevres şi Paris. Rutierii vor parcurge mai multe tururi de circuit prin capitala Franţei, înainte de finalul etapei pe Champs Elysees. Caravana e aşteptată să ajungă la Paris în jurul orei 17:30.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!