News

Alertă totală în Orășelul Copiilor, în București. Un troller suspect este verificat. Imagini exclusive

Alertă totală în Orășelul Copiilor, în București. Un troller suspect este verificat și întreg traficul din zonă este blocat. Mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat la fața locului
28.05.2022 | 12:53
Alerta totala in Oraselul Copiilor in Bucuresti Un troller suspect este verificat Imagini exclusive
Alertă totală în Orășelul Copiilor, în București, sectorul 4. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Este din nou alertă în București, mai exact în zona Orășelului Copiilor din Sector 4. Un troller suspect este cercetat, de către polițiști și pirotehniști.

Alertă în Orășelul Copiilor

Circulația pe Șoseaua Olteniței, în zona stației de metrou Brâncoveanu este complet oprită. La fața locului sunt mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când se întâmplă lucrul acesta în zonă. Un pachet suspect a fost găsit într-o bancă de lângă Orășelul Copiilor și pe 24 decembrie.

Chiar angajații au sunat la numărul de urgență după ce un bărbat a lăsat un colet suspect în incinta clădirii.

ADVERTISEMENT

În doar câteva minute, trupele antitero și-au făcut apariția la fața locului și au încercuit zona. Oamenii n-au mai avut voie să iasă din case.

În cele din urmă, pirotehniștii au scos geanta suspectă din sediul băncii și au introdus-o într-o cușcă specială. Aceasta va fi desfăcută în altă locație.

ADVERTISEMENT

La câteva ore distanță, o alarmă similară s-a dat lângă Guvern, unde a fost găsit un alt pachet suspect. De fiecare dată alarma s-a dovedit a fi falsă.

De altfel, în ultimul an, mai multe amenințări cu bomba au fost transmise autorităților. Aproape că nu a existat lună în 2021 în care Bucureștiul să nu aibă parte de o asemenea alertă.

ADVERTISEMENT