Life

Alessandra Stoicescu împlineşte 46 de ani. Coşmarul prin care a trecut: „Ţi-e foarte greu să înţelegi”

Pe 28 aprilie, Alessandra Stoicescu a împlinit 46 ani. Este una dintre cele mai cunoscute și longevive vedete de la Antena 1 și are o carieră impresionantă.
28.04.2022 | 07:14
Alessandra Stoicescu implineste 46 de ani Cosmarul prin care a trecut Tie foarte greu sa intelegi
Alessandra Stoicescu împlinește 46 de ani. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alessandra Stoicescu împlinește 46 de ani, iar mai bine de jumătate din viață și-a petrecut-o la Antene. Publicul o cunoaște atât de la pupitrul Observatorului, cât și de la Antena 3. Din 2013, prezentatoarea este căsătorită cu Sergiu Constantinescu.

Alessandra Stoicescu a făcut 46 de ani. De când lucrează la Antene

Alessandra Stoicescu a împlinit 46 de ani pe 28 aprilie 2022. Vedeta are, cu siguranță, o carieră impresionantă în televiziune, iar aceasta se leagă fără întrerupere de Antene. A început în anul 1995, ocupând funcția de editor-prezentator.

ADVERTISEMENT

Cu un an înainte, Alessandra Stoicescu făcea primii pași în drumul său spre succes. Pe vremea când era elevă, ea s-a înscris împreună cu trei colege pentru a fi în public la o emisiune produsă de Antena 1 și atunci s-a făcut remarcată.

Timp de mai bine de 16 ani ea s-a aflat la pupitrul Observatorului, dar a fost și  Corespondent pentru diferite evenimente externe. Dintre acestea amintim: atentatele teroriste din 11 septembrie de la New York, criza economică din 2008 și alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Din anul 2010 și până în 2020, Alessandra Stoicescu a lucrat ca moderator și realizator la Antena 3 pentru News Magazine, 100 de minute şi Q&A, conform Paginademedia.ro. 

În anul 2020, Alessandra Stoicescu a revenit în locul care a consacrat-o, la cârma știrilor Observator, în locul Andreei Berecleanu.

ADVERTISEMENT

Drama prin care a trecut Alessandra Stoicescu

Alexandra Stoicescu s-a aflat printre jurnaliștii care au relatat de la fața locului în timpul tragediei de la Mihăilești și spune că atunci a trăit un coșmar. Doi colegi de-ai vedetei Antena 1, Ionuţ Barbu şi Elena Popescu, și-au pierdut viața.

Într-un interviu acordat în emisiunea Subiectiv în anul 2014, Alessandra Stoicescu spunea că „este foarte greu să înțelegi” ce s-a întâmplat acolo, mai ales că doar câteva ore mai târziu, autoritățile încercau să acopere urmele tragicului eveniment și să dea drumul circulației, notează Libertatea. 

ADVERTISEMENT

Jurnalista și-a amintit cât de dificil a fost pentru ea momentul în care părinții colegilor săi decedați i-au spus că o aveau drept exemplu. Mama Elenei Popescu i-a dezvăluit Alessandrei Stoicescu că ea fost motivul pentru care fiica sa și-a dorit să lucreze în acest domeniu.

Cine este soţul Alessandrei Stoicescu

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au întâlnit în anul 2011, chiar la locul de muncă. Bărbatul este cel care gestionează Intact Media Advisors, Intact Media Academy și este directorul Fundaţiei Mereu Aproape. Sergiu a dezvăluit că atunci când a cunoscut-o, a descoperit o altă femeie, diferită de cea pe care o cunoștea de la televizor.

Ei s-au căsătorit în 2013, iar 7 ani mai târziu au devenit părinții unei fetițe. Soțul Alessandrei Stoicescu a urmat cursurile Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Sergiu Constantinescu este ardelean, pasionat de motociclete și a cochetat în trecut cu lumea politică.

Totodată, a fost unul dintre membrii fondatori ai Partidului Inițiativa Națională (PIN). Bărbatul nu se află la primul mariaj. El a mai fost căsătorit și mai are un copil.

La un an după ce a devenit doamna Constantinescu, păstrând numele de Stoicescu doar pentru public, Alessandra declara că Sergiu a ajutat-o să vadă lumea altfel. Relația lor a evoluat la serviciu, astfel că acest lucru nu îi afectează. Mai mult, jurnalista spunea că ea și soțul ei au găsit echilibrul perfect între viața profesională și cea personală.

ADVERTISEMENT