Life

Alessandra Stoicescu, îngrijorată pentru fiica ei de doar un anișor după ce s-a infectat cu coronavirus: „Grele zilele astea”

21.12.2020 | 16:58
Alessandra Stoicescu ingrijorata pentru fiica ei de doar un anisor dupa ce sa infectat cu coronavirus Grele zilele astea
Alessandra Stoicescu a povestit cum se simte fetița ei, infectată cu coronavirus. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alessandra Stoicescu trece prin zile grele după ce soțul și fetița ei Sara, în vârstă de doar un anișor, au fost infectați cu noul coronavirus.

Prezentatoarea Observatorului Antenei 1 a ieșit negativă la testarea Covid, însă asta nu o scutește de îngrijorare.

ADVERTISEMENT

Jurnalista a povestit în mediul virtual cum se simte fiica ei, care are câteva simptome specifice Covid-19, și a spus că speră să nu apară complicații și ca acest calvar să se termine cât mai repede.

Alessandra Stoicescu a povestit ce simptome de coronavirus are fetița ei, în vârstă de un an

Realizatoarea Observator și șefa campaniei umanitare „Ajut eu” de la Antena 1 are chiar ea acum nevoie de ajutor, având în vedere problemele medicale cu care se confruntă familia ei.

ADVERTISEMENT

După ce a anunțat că soțul ei a fost testat pozitiv, a urmat ca și fetița celor doi să fie confirmată de către medici, însă, din fericire, lucrurile sunt acum sub control. Cu toate astea, teama este una uriașă și e normal să fie așa, căci numai o mamă știe ce e în sufletul ei când copilul este bolnăvior.

Sara a făcut febră (38 cu 7), iar asta a pus-o pe jar pe Sandra, care face tot posibilul ca micuța să depășească această perioadă.

ADVERTISEMENT

„E greu să izolezi un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni”

„Salut! Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost.

E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă.

ADVERTISEMENT

Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…) Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă”, este o parte a mesajului jurnalistei.

Alessandra a postat mai multe filmulețe pe Instastory cu micuța ei, în care fetița aleargă și se joacă prin casă, neștiind ce i se întâmplă. Părinții micuței fac tot posibilul ca fetița să fie cât mai bine.

 

ADVERTISEMENT