Life

Alessandra Stoicescu, mesaj lacrimogen pentru soțul ei. Uite cine este bărbatul căruia i-a dăruit primul copil

21.07.2020 | 14:03
Alessandra Stoicescu mesaj lacrimogen pentru sotul ei Uite cine este barbatul caruia ia daruit primul copil
ADVERTISEMENT

Alessandra Stoicescu este căsătorită cu Sergiu Constantinescu, iar împreună au o fetiță pe nume Sara Maria. Activă pe rețelele de socializare, vedeta Antena 1 a postat pe internet un mesaj destinat soțului ei. Fanii i-au lăsat zeci de comentarii și aprecieri divei din trustul lui Dan Voiculescu. Dacă pe plan profesional este una dintre cele mai bune jurnaliste din România, pe plan personal, Sandra Stoicescu se declară total fericită, căci are alături un partener de nădejde.

Alessandra Stoicescu, mesaj pentru soțul ei

Sergiu Constantinescu s-a implicat de-a lungul timpului în politică, însă a lucrat și în televiziune, alături de soția sa, Sandra Stoicescu.

„ O perioadă cu multe semnificații pentru mine și soțul meu, cu amintiri dragi și emoții intense pe care am bucuria de a le retrăi împreună cu sufletul meu pereche @constantinescusergiu. Fară susținerea lui reala, fară acea mana pe care o simt pe umar și atunci când nu e fizic lângă mine, nu fi avut puterea, curajul și uneori nebunia de a face atât de multe, astfel încât la final de zi pot am sentimentul împlinirii din toate punctele de vedere.”, a scris vedeta pe Instagram.

Sandra Stoicescu, de 25 de ani în Antena Group

Alessandra Stoicescu lucrează din 1995 în trustul lui Dan Voiculescu, fiind și unul dintre oamenii de bază ai omului de afaceri Dan Voiculescu. Ea a prezentat diferite emisiuni la Antena 1 și Antena 3, unde a putut fi văzută în ultimii ani.

Din februarie, când a înlocuit-o pe Andreea Berecleanu de la pupitrul știrilor, ea poate fi văzută la Observator În cariera ei jurnalistică de la TV, Sandra Stoicescu a dezbătut, în mare parte, subiecte politice. Alessandra Stoicescu a devenit mamă pentru prima dată la 43 de ani, în iulie 2019. Ea a născut o fetiță pe nume Sara.