Life
notix pixel id

Suferința lui Alessandro Mucea de la SuperStar România! Abandonat la 6 luni, nu vrea să audă de mama sa. Foto

Alessandro Mucea, favoritul juraților de la SuperStar România, ascunde în spatele vocii angelice o suferință grea: o relație rece cu mama sa, cea care practic l-a părăsit, la doar 6 luni.
02.12.2021 | 13:23
Suferința lui Alessandro Mucea de la SuperStar România! Abandonat la 6 luni, nu vrea să audă de mama sa. Foto
Alessandro Mucea i-a impresionat pe juratii de la SUperStar Romania nu doar cu povestea de viata, ci si cu talentul urias pe care il are Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ajuns la 17 ani, timidul Alessandro Mucea a reușit să îi dea pe spate pe jurații de la SuperStar România cu vocea lui, devenind, imediat și favoritul publicului. Dar, în spatele vocii de vis pe care o are, Alessandro Mucea ascunde o relație rece cu mama sa, cea care l-a lăsat, la doar 6 luni, în grija altora.

FANATIK vă arată, în exclusivitate, imagini cu Olga, mama despre care vorbește Alessandro Mucea și care, după aproape 17 ani, încearcă să se apropie, fără succes, de tânărul cu potențial de a ajunge un artist vestit.

Alessandro Mucea, despre relația cu mama sa

”Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu și ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară”, explica Alessandro Mucea la audițiile SuperStar România.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba de relația lor, Alessandro Mucea a încercat să fie diplomat: ”Așa și așa, nu am o strânsă legătură cu ea”. Iar asta în ciuda faptului că, regulat, pe conturile sale de socializare, primește încurajări de la femeia care i-a dat viață.

Doar că, niciodată, Alessandro Mucea nu răspunde mamei sale, Olga, cea care, încă de când era bebeluș, l-a lăsat în brațele altor oameni. Nici măcar atunci când îi urează ”baftă”. Ba chiar a și ”uitat” să îi ureze mamei sale ”La mulți ani” în ziua galei de 1 Decembrie, atunci când Olga își sărbătorea ziua de naștere…

ADVERTISEMENT

Dar, chiar dacă nu își vorbesc și nu există fotografii cu cei doi împreună, FANATIK a intrat în posesia unor imagini cu mama viitorului superstar, Alessandro Mucea, Olga fiind, la rândul ei, o prezență discretă pe rețelele de socializare.

Iar dacă cu mama sa nu are nicio legătură, Alessandro Mucea nu se ferește să se expună pe conturile sale de socializare alături de frații săi, dar și cu profesoara de canto care l-a îndrumat în direcția unei cariere artistice.

ADVERTISEMENT

Alessandro Mucea, colecționar de premii

Chiar dacă, așa cum recunoaște chiar el, a avut o pauză în care nu a cântat, Alessandro Mucea este un adevărat colecționar de premii, toate obținute în urma unor concursuri cât se poate de serioase. Anul acesta, de exemplu, a câștigat și premiul Mamaia Copiilor organizat la Roman.

Apoi, la Slănic Moldova, a câștigat Marele Trofeu la secțiunea ”Interpretare Pop italian și francez” în fața unui juriu condus de Aurelian Temișan. E adevărat, recunoștea Alessandro Mucea, visul lui este să ajungă la Facultatea de Muzică din București și să urmeze o carieră în acest domeniu.

ADVERTISEMENT

Iar primul pas pare să fi fost deja făcut, Smiley, Carla`s Dreams, Raluka sau Marius Moga, adică jurații concursului SuperStar România, înghesuindu-se să îi ceară autografe după ce l-au auzit interpretând melodii dificile precum La Boheme a lui Charles Aznavour.

Alessandro Mucea e îndrăgostit

Alessandro Mucea, timid din cale afară, așa cum a și recunoscut, pare să fie îndrăgostit, încă din fragedă copilărie, de aceeași fată. E vorba de o fostă colegă din clasele primare pe care o ”ține la secret”. Tot din timiditate.

ADVERTISEMENT

”Îmi place de o fată, din clasa întâi, dar mi-e frică să vorbesc cu ea. Mi-e frică de refuz, asta e cea mai mare teamă. Ne salutăm și atât”, a explicat, roșind, Alessandro Mucea la Pro TV.

Până își va face curaj să vorbească cu tânăra de care este îndrăgostit, Alessandro Mucea, tânărul din Cotu Vameș, județul Neamț, va mai putea fi urmărit în galele de pe 3, 10 şi 17 decembrie.

Marele câştigător al emisiunii SuperStar România 2021 se va afla în ultima gală live, care va avea loc pe 17 decembrie 2021, Alessandro Mucea având toate șansele să ajungă să câștige premiul pus în joc de emisiunea de la Pro TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri