Life

Alessia, fata cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase, a împlinit 19 ani. Mesajul transmis de mama sa

Alessia, fata cea mare a lui Ilie Năstase din mariajul de 7 ani cu Amalia, își aniversează ziua de naștere. Fiica lui Nasty împlinește frumoasa vârstă de 19 ani.
28.07.2022 | 18:05
Alessia fata cea mare a Amaliei si a lui Ilie Nastase a implinit 19 ani Mesajul transmis de mama sa
Alessia, fata lui Ilie și a Amaliei Năstase, face 19 ani. Declarația mamei sale. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânăra locuiește la Paris, acolo unde studiază Artele frumoase, lucru pe care și-l dorea de foarte multă vreme. Chiar dacă este departe de casă tot a primit un mesaj impresionant și emoționant de la mama sa, cu ocazia zilei de naștere.

Alessia, fata lui Ilie și a Amaliei Năstase, face 19 ani. Declarația mamei sale

Alessia a venit pe lume în urmă cu 19 ani și este rodul iubirii dintre Ilie Năstase și Amalia. Cei doi au fost căsătoriți timp de 7 ani și au împreună două fete, cea mare aniversându-și ziua de naștere în data de 28 iulie.

ADVERTISEMENT

Tânăra o împlinește pe mama sa, care i-a transmis toate gândurile bune și un mesaj călduros de La mulți ani. Vedeta în vârstă de 45 de ani are numai cuvinte de laudă pentru fiica sa cea mare pe care o iubește necondiționat.

„Din această zi, acum 19 ani, am simțit că viața mea e împlinită pentru că ai apărut tu, primul dintre cele trei suflete a căror respirație o simt în fiecare secundă de atunci.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, iubita mea, Alessia Năstase! Să îți fie viața frumoasă și să fii iubită și să știi că mama te iubește cât tot Universul”, a scris Amalia Năstase pe contul de Instagram.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a distribuit și o câteva imagini cu fiica sa cea mare, de care este extrem de mândră. Una dintre acestea o arată când era doar un bebeluș, iar a doua este realizată deja la vârsta adolescentă.

ADVERTISEMENT

Alessia Năstase, o studentă eminentă. Unde învață tânăra

Alessia Năstase seamănă foarte mult cu celebrul său tată, Ilie Năstase, chiar dacă nu a moștenit pasiunea pentru tenis. Tânăra a primit o educație strictă din partea mamei sale, care nu i-a dat voie să consume băuturi alcoolice înainte de 18 ani.

Cu toate acestea fiica Amaliei Năstase a avut parte de toată libertatea din lume, deși a trebuit să țină cont de anumite limite. În prezent, studiază la o facultate de prestigiu din Paris, unde a obținut și o bursă de merit.

ADVERTISEMENT