Fotbal intern

Alex Băluţă a pierdut la cazinou 7.000 euro! “V-a spus sifonul de Cristescu”

30.04.2018 | 14:10
Alex Baluta a pierdut la cazinou 7000 euro Va spus sifonul de Cristescu

Alex Băluţă a pierdut la cazinou 7.000 de euro, iar informaţia i-a ajuns la urechi şi antrenorului principal, Devis Mangia. Totul s-a întîmplat în urmă cu câteva luni, iar tehnicianul italian a decis să îl monitorizeze din momentul respectiv mult mai atent pe căpitanul echipei sale. Fostul selecționer al naționalei U 21 al Italiei și-a pus oamenii de încredere să strângă date în stânga și în dreapta despre modul în care fotbalistul său își petrece timpul liber.

Astfel, după ce a aflat că micuțul mijlocaș are destule probleme în viața personală, despărțindu-se o perioadă de iubita sa, iar gândul nu prea îi mai stătea la fotbal, Mangia a decis să îl treacă pe internaționalul oltenilor pe banca de rezerve, dându-i un ultimatum pentru a-l trezi. Mai mult, după ce căpitanul oltenilor a avut o ieșire necontrolată la adresa antrenorului său, după partida cu FCSB de pe Național Arena, italianul a decis să îl trimită pe Alex Băluță să se antreneze separat câteva zile. Însă ulterior acesta a revenit la echipă, iar în trei partide a marcat cinci goluri pentru CS Universitatea Craiova, semn că s-a trezit și a înțeles că Devis Mangia i-a dorit doar binele.

Alex Băluţă a pierdut la cazinou 7. 000 de euro

Revenind la informația EXCLUSIVĂ de mai sus, FANATIK.RO a aflat că Silvian Cristescu, fostul fotbalist al Universității Craiova, dar și unul dintre oamenii de încredere ai lui Mihai Rotaru, l-a surprins într-o seară pe Băluță într-un cazinou din Craiova. Căpitanul oltenilor juca de zor cu mai mulți prieteni în locația respectivă, iar după ce Silvian Cristescu a aflat că fotbalistul pierduse în jur de 300 de milioane (lei vechi), circa 7.000 de euro l-a sfătuit să plece deoarece suma pe care o fărâmase era deja prea mare.

Contactat de către FANATIK.RO, Silvian Cristescu a confirmat informația, dar a dorit să precizeze că Băluță se afla în timpul liber. “Hai să nu punem și noi paie pe foc mai rău decât este cazul! Voi ați văzut fotbaliști care sunt ușă de biserică? L-am găsit pe Băluță în acel loc, dar vreau să vă spun clar că lucrul ăsta s-a întâmplat mai de mult, iar Alex Băluță se afla în timpul său liber. Era undeva prin perioada vacanței de iarnă”, a spus Cristescu. 

Alex Băluță: “Nu este adevărat. Cristescu este un sifon”

FANATIK.RO a luat legătura și cu Alex Băluță pentru a-și spune punctul de vedere. “Doamne ferește! Nu este nimic adevărat! Niciodată Silvian Cristescu nu a dat de mine în cazinou. Vă repet: niciodată în viața lui. De unde a mai putut să o scoată și pe asta? Nu am pierdut niciun ban. Poate că el se ocupă cu jucatul pe la cazinou, nu eu. De ce vreți să mă puneți într-o astfel de postură după ce știți și voi că am trecut prin atîtea probleme în ultimul timp. De ce? Acum vreau să mă concentrez doar la fotbal. Cristescu se ocupă doar cu îmbârligături. El este un sifon și îmi asum tot ce spun. Chiar puteți să scrieți acest lucru, mă refer la fraza cu sifonul. Silvian Cristescu nu mai are nicio putere la club și multă lume de aici se ferește de el”, a spus Băluță.

Cristescu a reacționat imediat după discuția cu Băluță

La nici cinci minute după discuția cu Alex Băluță, Silvian Cristescu a telefonat către FANATIK.RO și a dorit să facă unele precizări, semn că fusese deja anunțat despre faptul că mijlocașul oltenilor aflase cele discutate despre el și fusese informat despre declarația fostului team manager al oltenilor. “Pe mine să nu mă luați de fraier! De ce ați spus că m-am dus eu la Mangia să îi spun de Băluță? V-am spus eu așa ceva? Eu doresc să scrieți doar ce v-am spus și ce vă spun acum. Când v-am spus că am dat de Băluță în cazinou, acum ceva timp, înseamnă că a fost vorba de doi-trei ani. Și așa a fost! Am dat de el în cazinou. Nu mă feresc eu de nimeni și nu îmi e frică de nimeni când spun așa ceva! Nici măcar de Băluță. V-am spus că el era în acel cazinou în perioada de vacanță. Era undeva de Crăciun. În timpul liber omul poate să facă ce vrea el”, a încheiat Cristescu.

12 goluri a marcat Băluță în acest campionat