Craiova închide porţile FCSB: "Băluţă pleacă în străinătate!"

Alex Baluta, CSU Craiova, FCSB

Cei de la CSU Craiova au făcut anunţul oficial. Alex Băluţă e liber să se transfere în vara. Mesajul pentru FCSB

Transferul lui Alexandru Băluţă de la Craiova la FCSB pare să nu aibă nicio şansă de a se realiza. O spune preşedintele celor de la CSU Craiova, Marcel Popescu, acesta afirmând că viitorul căpitanului oltenilor este deja decis şi că acesta va pleca în străinătate după finalul sezonului. 

"Cu Băluţă va fi la fel cum a fost cu Vătăleju şi cu Andrei Ivan. Adică, la vară, va pleca în străinătate. Are acea clauză de reziliere, aşa că stăm liniştiţi. Dacă cineva plăteşte clauza până atunci, nu avem ce să facem. Dar capitalul de simpatie pe care îl are Băluţă în Craiova face cât orice salariu de la FCSB", a spus Popescu la o televiziune de sport. 

"Alex Băluţă vorbeşte aşa pentru că îi e frică!"

Gigi Becali nu a renunţat la achiziţionarea lui Băluţă, transferul acestuia revenind în actualitate, conform patronului de la FCSB, după ce a văzut jocul echipei sale de la Mediaş. Becali spune că Băluţă vrea la FCSB, dar spune altceva de frică!

"Să vă zic eu care e treaba cu Băluţă. El zice aşa pentru că îi e şi frică de olteni. Că dacă ştie că nu se poate face transferul, nu riscă nici el să spună că vrea la Steaua", a fost afirmaţia lui Becali.