Craiova închide porţile FCSB: “Băluţă pleacă în străinătate!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
06/02/2018, 20:50
Craiova închide porţile FCSB: “Băluţă pleacă în străinătate!”

Transferul lui Alexandru Băluţă de la Craiova la FCSB pare să nu aibă nicio şansă de a se realiza. O spune preşedintele celor de la CSU Craiova, Marcel Popescu, acesta afirmând că viitorul căpitanului oltenilor este deja decis şi că acesta va pleca în străinătate după finalul sezonului. 

“Cu Băluţă va fi la fel cum a fost cu Vătăleju şi cu Andrei Ivan. Adică, la vară, va pleca în străinătate. Are acea clauză de reziliere, aşa că stăm liniştiţi. Dacă cineva plăteşte clauza până atunci, nu avem ce să facem. Dar capitalul de simpatie pe care îl are Băluţă în Craiova face cât orice salariu de la FCSB”, a spus Popescu la o televiziune de sport. 

“Alex Băluţă vorbeşte aşa pentru că îi e frică!”

Gigi Becali nu a renunţat la achiziţionarea lui Băluţă, transferul acestuia revenind în actualitate, conform patronului de la FCSB, după ce a văzut jocul echipei sale de la Mediaş. Becali spune că Băluţă vrea la FCSB, dar spune altceva de frică!

“Să vă zic eu care e treaba cu Băluţă. El zice aşa pentru că îi e şi frică de olteni. Că dacă ştie că nu se poate face transferul, nu riscă nici el să spună că vrea la Steaua”, a fost afirmaţia lui Becali. 

Ştirea MOMENTULUI

Dragoş Nedelcu, fundaş la FCSB: “Qaka este închizător, la concurenţă cu Pintilii”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.