Fotbal international

Alex Băluță, mesaj de oltean pentru vestiarul Craiovei: „Să reintre cu tupeu și să ia titlul!”

26.04.2020 | 13:04
Alex Baluta mesaj de oltean pentru vestiarul Craiovei Sa reintre cu tupeu si sa ia titlul
ADVERTISEMENT

Alex Băluță, atacantul lui Slovan Liberec, speră să reînvie spiritul de oltean în rândul fotbaliștilor Universității Craiova, cărora le transmite să cucerească titlul în actualul sezon, conform digisport.ro.

Alex Băluță vrea să reînvie spiritul de oltean în rândul fotbaliștilor Craiovei

Alex Băluță a vorbit despre perioada în care s-a antrenat la nivel mental din cauza pandemiei de coronavirus și a vorbit și despre spiritul oltenilor, pe care vrea să-l transmită mai departe fotbaliștilot Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„A fost o perioadă dificilă, o perioadă care-mi va rămâne mult timp în cap, dar am fost optimist în fiecare zi și am avut noroc de părinții mei care au reușit să fie alături de mine în tot acest timp.

M-am antrenat zilnic și am respectat programul echipei, deși e greu mental să te antrenezi de unul singur atât de mult timp. Să rămână optimiști și încrezători că pot câștiga campionatul și să aibă tupeul și spiritul de olteni când intră pe teren”.

ADVERTISEMENT

„Fanilor le transmit aprecierile mele și mulțumiri pentru că au rămas alături de echipă și la bine, dar și la greu. Și așa să facă întotdeauna! Pentru că răsplata va fi pe măsură, așa cum a fost la ultimul trofeu”, a mai spus Alex Băluță.

„Ne antrenăm pe două terenuri alăturate!”

Alex Băluță a continuat și a vorbit despre cum decurg antrenamentele: „De pe 20 aprilie am reluat oficial antrenamentele și sunt extrem de bucuros că am revenit din nou pe teren, mi-era foarte dor, cred că e un sentiment experimentat de toți sportivii.  Sunt sigur că o să-mi intru din nou în formă.

ADVERTISEMENT

Noi ne antrenăm pe două terenuri alăturate, în grupe de câte șase jucători și totul decurge normal”.

„Fotbalul fără spectatori este zero! Prin ei trăim și noi, ca jucători. Totul prinde viață când tribunele sunt pline. Spectatorii dau sens acestui sport și fără ei nu simțim cu adevărat că jucăm fotbal.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să fiu sănătos alături de familia mea și să-mi dea Dumnezeu putere și curaj să trec peste orice. Și îmi mai doresc să joc cu naționala la Campionatul European după ce ne vom califica. Ar fi visul cel mai mare pentru mine!

Am devenit tată, deși am fost stresat de gândul acesta, pentru că mi-aș fi dorit să fiu alături de soție în țară. Sunt fericit că totul este foarte bine și nașterea a decurs cum trebuie”, a mai spus Alex Băluță.

ADVERTISEMENT
Tags: